Roda de Berà convoca un procés selectiu per cobrir dues places d’agent de Policia Local

Els aspirants podran presentar sol·licituds fins al 2 de març a l’OAC o a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament.

12 febrero 2021 08:40 | Actualizado a 12 febrero 2021 13:19
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament ha obert avui la convocatòria per a la creació de dues places d’agent de la Policia Local de Roda de Berà amb la publicació de les bases que han de regir el procediment selectiu.

Ambdues places són de convocatòria lliure i es poden presentar totes aquelles persones que ho desitgin i que compleixin els requisits descrits a les bases. A finals d’agost de l’any passat el consistori va convocar una altra plaça d’agent de Policia, en aquell cas, però, estava reservada a la mobilitat horitzontal interadmistrativa, és a dir, per a persones que ja formessin part d’un altre cos policial.

Com és habitual, el procediment serà mitjançant un concurs-oposició i constarà de quatre fases diferents. La primera d’elles la d’oposició, amb proves de cultura general, teòrica, d’aptitud física, la prova psicotècnica i el reconeixement mèdic, totes elles obligatòries i eliminatòries. Seguidament tindrà lloc el concurs i la valoració dels mèrits presentats, segons antiguitat, recompenses i distincions, titulacions acadèmiques, formació professional i nivell de coneixement de la llengua catalana.

Un cop superada la fase de concurs-oposició, s’haurà de superar el curs de formació bàsica i serà valorat per l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya. Els aspirants aptes passaran a la darrera fase, un període de pràctiques de dotze mesos a la Policia Local de Roda de Berà.

Les sol·licituds es podran presentar a l’OAC i a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament fins al 2 de març.

Es pot consultar tota la informació sobre la convocatòria clicant AQUÍ.

Comentarios
Multimedia Diari