Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Roda de Berà dóna la benvinguda als estudiants alemanys d’intercanvi

L’alcalde Pere Virgili i la regidora d’Ensenyament, Cèlia Treserres, els han rebut aquest matí de dijous.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Els alumnes alemanys a l'Ajuntament de Roda de Berà.

Els alumnes alemanys a l'Ajuntament de Roda de Berà.

Aquest matí estudiants alemanys i alumnes de l’Institut Roda de Berà de tercer i quart d’ESO han visitat l’Ajuntament de Roda de Berà on l’alcalde Pere Virgili i la regidora d’Ensenyament, Cèlia Treserres, els hi han donat la benvinguda, acompanyats pels membres de la direcció del centre rodenc i per les seves professores.

L’Institut Roda de Berà participa fins el 15 de novembre en un intercanvi amb l’institut alemany de Schönborn in Bruchsal.

D’aquesta forma, durant una setmana onze alumnes alemanys i dotze estudiants rodencs conviuran, realitzaran diferents activitats, assistiran a classe junts i visitaran els indrets més emblemàtics del municipi, tot plegat per practicar l’espanyol i l’alemany.

La següent part del projecte arribarà al maig quan els estudiants del centre rodenc viatgin a Alemanya per viure la mateixa experiència.

Temas

Comentarios

Lea También