Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Roda de Berà enceta el canvi de l’enllumenat públic del Francaset

Es reposarà el cablejat de coure robat i es canviaran els punts de llum malmesos per fanals de LED

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: Aj. de Roda de Berà

FOTO: Aj. de Roda de Berà

El barri del Francaset aviat veurà renovat el seu enllumenat. Degut als actes vandàlics i als robatoris que s’han anat succeint durant els últims anys, el Francaset disposava d’un enllumenat públic en un estat deficient.

Per donar resposta a aquesta problemàtica i adequar les instal·lacions per assegurar la prestació del servei amb unes condicions lumíniques òptimes, el consistori va incloure als pressupostos de 2018 una partida per canviar l’enllumenat, uns treballs que s’han iniciat aquesta setmana i que contemplen diverses actuacions a tot el barri.

En primer lloc es durà a terme la reposició del cablejat de coure inexistent que va ser robat, o bé d’aquell que estigui en mal estat de conservació. Seguidament es reposaran els punts de llum malmesos per fanals amb tecnologia LED.

El pressupost d’execució per contracta ascendeix a 149.997 euros. Els treballs s’allargaran durant aproximadament tres mesos.

Temas

Comentarios