Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Roda de Berà intensifica la desinfecció viària

Tres tractors polvoritzadors se sumen a partir d’ara a les tasques de desinfecció de les vies públiques.

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: Aj. de Roda de Berà

FOTO: Aj. de Roda de Berà

Des dels primers dies de confinament l’Ajuntament de Roda de Berà va reforçar les tasques de neteja viària i desinfecció a les zones amb més afluència de gent durant l’estat d’alarma, com podien ser les zones comercials, les properes a entitats bancàries, al consultori mèdic o als edificis municipals.

FOTO: Aj Roda de Berà

La regidoria de Serveis Tècnics ha volgut ara anar més enllà per extremar les mesures d’higiene al municipi i intensificarà a partir d’avui la desinfecció de les vies públiques a tot el terme municipal amb la col·laboració de tres empreses del municipi, les qui, gràcies a l’ús de vehicles agrícoles polvoritzadors, podran arribar a més àrees amb una sola passada. 

La neteja del municipi s’està centrant sobretot en l’efecte viricida. El personal de la brigada, abillats amb vestits i ulleres protectores, desinfecta primer amb el producte i, seguidament, neteja amb aigua a pressió. Amb els tractors la neteja funciona de forma similar, polvoritzant des dels vehicles el producte desinfectant.

Temas

Comentarios

Lea También