Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Roda de Berà llueix bandera blava

L’acte oficial d’hissada de Banderes Blaves s'ha fet a les platges Llarga i Costa Daurada.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Foto de família amb la bandera blava onejant al darrera.

Foto de família amb la bandera blava onejant al darrera.

L’alcalde de Roda de Berà, Pere Virgili, i la regidora de Platges, Isabel Mondéjar, han estat els encarregats d’hissar les Banderes Blaves a les dues platges, acompanyats pels regidors Cèlia Treserres, Teresa Ferré, Manel González, Frederic Royuela, José Ibort, Toni Bernal, Joan Enric Vidal i Encarna Ramírez.

A l’acte també hi han assistit tècnics dels departaments de Platges, Medi Ambient, Turisme i Serveis, el sotsinspector de la Policia Local, membres de Creu Roja i personal de la brigada municipal.

L’alcalde, Pere Virgili, ha explicat que “la Bandera Blava és un segell de qualitat que garanteix el bon estat de les platges”. El distintiu valora i premia l’educació ambiental i la informació, la gestió ambiental, la seguretat i els serveis. Altrament, exigeix que les platges tinguin una qualitat de l’aigua excel·lent.

Per tal d’oferir millor servei, a partir de l’1 de juliol, a la pàgina web de l’ajuntament estarà disponible tota la informació, a temps real, de les platges rodenques. Es podrà consultar el color de la bandera, l’estat del mar i les meduses, així com els serveis dels quals disposa cada platja del municipi.

Fruit del conveni existent entre l’Ajuntament de Roda de Berà i Nova Dàrsena Esportiva -empresa concessionària del Port- a partir d’avui Creu Roja, entitat encarregada del servei de socorrisme i vigilància a les nostres platges, té a la seva disposició un panyol i un amarratge a les instal·lacions del Port Esportiu.

Temas

Comentarios

Lea También