Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Roda de Berà posa en marxa un nou sistema de transport municipal

Serà a partir del dimarts 12 de setembre i suposarà una millora molt important en el transport escolar.

Diari de Tarragona

Whatsapp
El sistema de transport públic de Roda de Berà canviarà dimarts vinent. FOTO: Aj. Roda de Berà

El sistema de transport públic de Roda de Berà canviarà dimarts vinent. FOTO: Aj. Roda de Berà

A partir del proper dimarts 12 de setembre l’Ajuntament modificarà el seu sistema de transport urbà i interurbà. La millora dels transport escolar serà significativa, atès que els estudiants no hauran d’arribar fins a l’estació de Sant Vicenç en el seu recorregut per anar o sortir de l’escola. Fins ara el trajecte de l’autobús municipal, que durant les entrades i les sortides de les escoles en períodes lectius es reconverteix en bus escolar, era un recorregut circular que obligava als alumnes a passar per l’estació de tren durant el mateix trajecte. Una de les prioritats de l’equip de Govern era dur a terme una modificació en el sistema de transport que permetés que els alumnes no haguessin de sortir del municipi, i a partir del proper dimarts, dia en què s’inicia el nou curs escolar, serà possible.

D’aquesta forma, l’Ajuntament ha editat un horari específic simplificat per als usuaris escolars que facilitarà el seu enteniment. A més a més, es reduirà el temps de durada de les expedicions.

Per altra banda, aquesta modificació farà que el sistema de transport urbà per a la resta d’usuaris també canviï. D’aquesta forma, les expedicions que coincideixin amb horaris lectius d’entrades i sortides d’alumnes no aniran directament a l’estació de Sant Vicenç com fins ara, sinó que el usuaris hauran d’efectuar un transbord a la plaça Gala Placídia, al Francaset. Allà un minibus els portarà més ràpidament fins a l’estació.

Les millores en el nou sistema de transport, però, no finalitzen aquí, atès que per millorar el servei i la interconnexió amb l’estació de Sant Vicenç i amb el municipi veí del Vendrell, l’Ajuntament posarà a disposició un bus exprés que anirà des de l’avinguda Sant Jordi fins a l’hospital del Vendrell amb parades a La Plana de Creixell, La Barquera, Berà –El Pati, plaça Gala Placídia, estació de Sant Vicenç i estació d’autobusos del Vendrell, per acabar a l’hospital i viceversa, fins a l’avinguda Sant Jordi. Tot plegat fa que s’incrementi la freqüència dels autobusos fins a l’estació de tren, amb tres més d’anada i quatre més de tornada.

Totes les hores de les diferents expedicions estan detallats als nous horaris que l’Ajuntament ha editat amb Autocars del Penedès.

Temas

Comentarios

Lea También