Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Roda de Berà pregunta als joves on volen el Skate Park

Els joves podran participar en el procés fins el 25 d’octubre i podran escollir entre tres ubicacions diferents.

Diari de Tarragona

Whatsapp
L'Ajuntament construirà un skate park a Roda de Berà.

L'Ajuntament construirà un skate park a Roda de Berà.

El Punt d’Informació Juvenil de Roda de Berà posarà en marxa el dilluns 16 d’octubre un nou procés de participació juvenil mitjançant el qual els joves podran decidir on volen que s’ubiqui el futur Skate Park.

Per aquest motiu la regidoria de Joventut ha fet una crida per tal que els nens i nenes, i nois i noies participin i votin per escollir una de les tres opcions que l’Ajuntament presenta com a viables. La primera d’elles al costat del PIJ “La Fàbrica”, la segona, al costat del camp de futbol municipal, i una tercera opció on l’Skate Park s’ubicaria a prop de l’Institut Roda de Berà.

Roda de Berà
Les tres ubicacions a escollir per construir aquest equipament juvenil.

Segons ha assegurat Manel González, regidor de Joventut, comptar amb la implicació dels joves “és més que important per a nosaltres, conèixer la seva opinió, ja que seran els joves els usuaris finals d’aquesta instal·lació i amb aquest procés, fent-los partícips de la decisió, garantim l’èxit del projecte”.

Els joves podran participar amb el seu vot fins el 25 d’octubre i s’hauran d’identificar amb el DNI per tal d’evitar que es pugui votar més d’un cop.

El compromís de l’equip de Govern

La idea de construir un Skate Park va sorgir arran de les enquestes que el Punt d’Informació Juvenil va posar en marxa per a la redacció del Pla Local de Joventut. L’objectiu era obtenir la fotografia més real possible del municipi i de la situació dels joves, per conèixer les seves demandes i les seves necessitats i dur a terme unes polítiques de joventut en consonància amb els resultats obtinguts.

A més a més, a la sessió ordinària del mes d’abril, el plenari va aprovar una moció conjunta, presentada a proposta de Populars-UPR, amb els vots a favor de tots els membres, per a la creació d’una pista d’Skate.

Durant aquesta sessió l’equip de Govern va adquirir el compromís d’escoltar als joves i incloure als pressupostos del proper exercici l’Skate Park “escoltarem als practicants, els preguntarem on creuen que pot estar millor ubicada, estudiarem propostes, demanarem pressupostos, i, bé, començarem a moure-ho.

Serà una de les propostes per als pressupostos de 2018”, va assegurar Frederic Royuela, portaveu de l’equip de Govern, durant el Ple.

Temas

Comentarios

Lea También