Roda de Berà presentarà dilluns els primers pressupostos participatius

Es desvetllaran les dotze propostes, fins el moment secretes, entre les quals els rodencs podran decidir a l’edició 0.

19 abril 2018 18:32 | Actualizado a 26 abril 2018 10:39
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de Roda de Berà ha obert per primer cop un procés participatiu per permetre que la ciutadania decideixi en què s’inverteix una part dels pressupostos municipals, amb una partida de 120.000 euros en la primera edició.

La passada setmana l’alcalde, Pere Virgili, acompanyat per Frederic Royuela, regidor de l’àrea de Participació Ciutadana, i de Coia Poblet, tècnica del gabinet Ceres, va presentar en roda de premsa el procés participatiu, “és un dia molt important per a nosaltres, i per a tots els veïns i veïnes de Roda de Berà, atès que fem un salt democràtic qualitatiu molt important”, va assegurar l’Alcalde.

Tenint en compte que els veritables protagonistes del procés són els ciutadans de Roda de Berà, l’Ajuntament ha preparat un acte de presentació per al proper dilluns 23 d’abril, en el marc de la Diada de Sant Jordi, a partir de les 19.30 hores, a la plaça dels Pins.

Durant aquesta sessió informativa, els rodencs podran conèixer com es durà a terme cadascuna de les fases que conformen les dues diferents edicions que tindran lloc al llarg de 2018, l’edició 0 i 1.

A més a més, es desvetllaran quines seran les dotze propostes entre les quals podran escollir, fins ara mantingudes en secret, les quals van ser consensuades amb les entitats veïnals i han estat validades pels tècnics municipals. En finalitzar la presentació, se servirà un refrigeri.

Comentarios
Multimedia Diari