Roda de Berà recapta 1.362 euros per a La Marató de TV3

La plaça de la Sardana ha acollit durant tot el matí de diumenge el gruix d’actes, gràcies a la col·laboració d’associacions, entitats i persones, amb la coordinació de l’Ajuntament rodenc.

20 diciembre 2017 11:19 | Actualizado a 20 diciembre 2017 11:27
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

A quarts de deu del matí de diumenge l’activitat va començar amb l’esmorzar solidari, la parada de venda de llibres de la Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca, la venda de postals de Nadal -fetes pels alumnes de les escoles El Cucurull i Salvador Espriu i per alumnes de l’Institut Roda de Berà- i l’exitosa activitat de Tir amb Arc, a càrrec de l’Associació Toxophílica de Catalunya.

Roda de Berà Ràdio també va estar present un any més, amb un especial del programa A Mig Matí, en directe, per on van passar diversos convidats, tots ells implicats amb La Marató.

A quarts de dotze, amb la mirada expectant dels infants, va arribar el Caga Tió gegant, el qual va cagar dolces sorpreses per als més petits; i cap a les dotze va aparèixer el Drac Artcai, acompanyat per un mag que va fer uns trucs molt divertits i va lliurar els premis dels treballs pel Mural Gegant de Catalunya fet a les escoles.

Al migdia es va oferir un vermut solidari, es va fer el sorteig de 2 sopars de Cap d’Any -gentilesa de Càtering L’àpat- i es van lliurar els premis del 5è Torneig de Pàdel Solidari, organitzat per l’Associació Juvenil Roda Jove, la qual va aconseguir recaptar 240€.

L’alcalde de Roda de Berà, Pere Virgili, i les regidores Isabel Mondéjar, Cèlia Treserres i Teresa Ferré -tots ells presents durant tot el matí- van lliurar els premis, acompanyats pel regidor José Ibort, als guanyadors. El 1r premi va ser per Alberto Izquierdo i Sergio Navarro; el segon per Adri Osuna i Ray Pérez, i Fran Osuna i M. Ángeles Chacón van quedar tercers classificats.

A dos quarts de set de la tarda Auca Teatre de Les Monges Associació Cultural va estrenar “Per Nadal, cada ovella al seu corral”, un divertit espectacle nadalenc, ideat i dirigit per Ernest Nogués i apte per a tota la família, el qual va comptar amb la participació de la Coral Verge de Berà i el Grup Sardanista de Roda de Berà.

Gràcies a les entrades i als donatius es van aconseguir recaptar 602€ per a les malalties infeccioses. L’obra es tornarà a representar el proper dissabte, dia 23 de desembre, a dos quarts de set de la tarda al Casino Municipal. Durant l’obra també es va aprofitar per presentar el logo i els actes previstos per a la celebració del Tricentenari de l’Ermita de la Mare de Déu de Berà.

La regidora de Sanitat, Isabel Mondéjar, s’ha mostrat molt agraïda a totes les persones, entitats i associacions que han fet possible recaptar aquests 1.362€ per a La Marató.

Comentarios
Multimedia Diari