Roda de Berà recapta més de 2.000 euros per a La Marató

17 diciembre 2018 18:30 | Actualizado a 17 diciembre 2018 18:39
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Roda de Berà ha mostrat un any més la seva solidaritat i en aquesta edició de La Marató, dedicada a la lluita contra el càncer, ha superat la recaptació d’anys anteriors, recaptant més de 2.000 euros.

Durant tot el matí de diumenge la plaça de la Sardana va acollir el gruix d’activitats, gràcies a la col·laboració d’associacions, entitats i persones, amb la coordinació de l’Ajuntament de Roda de Berà.

A les deu del matí l’activitat va començar amb l’esmorzar solidari, la parada de venda de llibres de la Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca, la venda de postals de Nadal -fetes pels alumnes de les escoles El Cucurull i Salvador Espriu i per alumnes de l’Institut Roda de Berà- i la reeixida activitat de Tir amb Arc, a càrrec de l’Associació Toxophílica de Catalunya.

A quarts d’onze, es va donar inici a la primera Bicicletada Popular amb motiu de La Marató, acte celebrat gràcies a la col·laboració de l’antic club ciclista Delfí Ferré, Protecció Civil i la Policia Local.

A les 12 del migdia, amb la mirada expectant dels infants, va arribar el Caga Tió gegant, el qual va cagar dolces sorpreses per als més petits. Aquestes activitats, juntament el vermut solidari, van aconseguir recaptar 643 €.

Al migdia, com a novetat, va tenir lloc el concurs de truites organitzat per l’Associació Juvenil Roda Jove. Hi van participar 11 persones, les quals van fer una truita cadascuna d’elles i els tastadors –al preu d’1 euro- van votar les truites guanyadores. En primer lloc es va classificar la truita feta per Angustias Cabeza, en segon lloc la de la Maria Fe Vives i, en tercer lloc, la cuinada per Mari Cruz Albarracín. La recaptació va ser de 175 €.

Al finalitzar es va fer el sorteig de 2 sopars de Cap d’Any al Poliesportiu Municipal, resultant agraciat en Juanjo Medina.

Fins a la plaça de la Sardana s’hi van apropar representants d’associacions i entitats que van organitzar algun acte amb motiu de La Marató, per tal d’afegir a l’urna els diners recaptats gràcies a diverses activitats. És el cas del Club Atlètic Roda de Berà, qui va sortejar una panera solidària, recaptant 443 €; el Club Patí, amb l’organització de Disco-Patins dissabte a la tarda, aportant 100€; Fran Osuna, organitzador de la 6ª edición del Torneig de Pàdel Solidari, lliurant 200€ i el Grup Sardanista amb una aportació econòmica de 150€.

D’altra banda, cal afegir l’aportació de 150 € de Rockcat RCTeam mitjançant una cursa de resistència fins el Cucurull amb cotxes teledirigits; i 365 € de Les Monges Associació Cultural (65€ recaptats per l’Esplai de Ca l’Oliverar amb la projecció de dues pel·lícules, i la resta com a donatiu de l’associació).

L’alcalde de Roda de Berà, Pere Virgili, les regidores Isabel Mondéjar, Cèlia Treserres, Teresa Ferré i Encarna Ramírez, i el regidor Manel González van estar presents durant tot el matí per tal de recolzar aquesta causa solidària.

Comentarios
Multimedia Diari