Roda de Berà recaptarà fons per La Marató de TV3

L’Ajuntament, amb la col·laboració de diverses entitats locals, se suma un any més al programa solidari per recaptar fons per la lluita contra el càncer.

12 diciembre 2018 18:24 | Actualizado a 14 diciembre 2018 17:07
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Roda de Berà tindrà el proper cap de setmana una nova ocasió per mostrar la seva solidaritat. El consistori, amb la implicació de diverses associacions i entitats locals, s’abocarà un any més per recaptar fons per La Marató de TV3, enguany dedicada a la lluita contra el càncer.

Dissabte, a partir de les quatre de la tarda, el Club Patí Roda de Berà oferirà al pavelló municipal una sessió de disco-patins, una activitat amb la qual tot aquell que ho desitgi podrà patinar, amb patins de quatre rodes o de línia, a un preu de dos euros per persona.

El gruix d’activitats tindrà lloc el diumenge al matí. A partir de dos quarts de deu l’entitat Rockcat RCTeam celebrarà una cursa de resistència de tres hores de cotxes teledirigits seguint la ruta del Cucurull, a un preu de 5 euros solidaris.

La plaça de la Sardana acollirà durant tot el matí diverses activitats per recaptar fons, començant amb l’esmorzar solidari, per continuar amb el tir amb arc, venda de postals de Nadal, venda de samarretes, vermut solidari o venda de llibres.

Com a novetats d’enguany trobem una bicicletada popular, la sortida de la qual serà a dos quarts d’onze del matí des de la plaça de la Sardana, amb un recorregut de 12 quilòmetres.

El preu per participant serà de dos euros. Altra de les novetats és el concurs de truites organitzat per l’associació juvenil Roda Jove. Els participants hauran de presentar la seva truita abans de les 11 del matí, les quals podran ser tastades per un euro i donarà dret a emetre un vot. Les tres millors truites, les més votades pel públic, rebran un premi.

Una de les activitats més esperades pels més petits és el Caga Tió gegant, que arribarà a partir de les dotze del migdia amb moltes sorpreses per als infants.

Finalment, a la una de la tarda, se celebrarà el sorteig de dos sopars de Cap d’Any al Pavelló Municipal.

L’Ajuntament compta amb la col·laboració de l’Associació Juvenil Roda Jove, del Grup Sardanista de Roda de Berà, de la Coral Verge de Berà, de l’Associació de Dones ‘Kom-tu’, de Les Monges Associació Cultural, de l’associació Toxophílica, de l’associació Luz de Luna, de l’Institut Roda de Berà, de l’escola Salvador Espriu, de l’escola El Cucurull, de la Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca, Club Atlètic Roda de Berà, Rockcat RCTeam, Club Patí Roda de Berà, membres de l’antic club ciclista Delfí Ferré i associació de voluntaris de Protecció Civil.

 

Comentarios
Multimedia Diari