Roda de Berà renova la senyalització viària

Es durà a terme a tot el municipi una actuació de repintat de molts dels passos de vianants, stops, cediu el pas, o línies grogues.

13 diciembre 2017 12:56 | Actualizado a 13 diciembre 2017 13:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Brigada Municipal està duent a terme una actuació de repintat i millora de tota la senyalització horitzontal del terme municipal.

Els treballs es van iniciar al nucli urbà amb el repintat de passos de vianants, de cruïlles, zones d’aparcament, línies grogues, stops, cediu el pas, illetes, entre d’altres, i han continuat, segons les necessitats i les peticions dels veïns rebudes a l’àrea de Territori de l’Ajuntament, pel barri de Mas Roig, l’Eixample Nord, i per una part del Francaset.

La intenció de l’equip de Govern és dur a terme una millora a tot el municipi, per tal d’incrementar la seguretat viària tant de conductors com de vianants.

En aquest sentit, també s’ha posat en marxa una prova pilot amb la creació de diverses places d’aparcament de motocicletes tot just abans dels passos de vianants, per tal de millorar la visibilitat i la seguretat dels peatons.

Aquesta és una de les recomanacions que estaran incloses dins el Pla Local de Seguretat Viària (PLSV), un document que s’està elaborant en col·laboració amb el Servei Català de Trànsit, el qual concretarà un eix d’actuacions a favor de la seguretat viària en zona urbana i establirà una sèrie de mesures per tal d’assolir l’objectiu final que és incrementar la seguretat viària.

La mesura ja es pot veure tant a l’avinguda Sant Jordi com al carrer Arc de Berà, i ha permès que cap cotxe o furgoneta pugui aparcar a menys de tres metres del pas i que d’aquesta manera no impedeixi veure un vianant que estigui creuant el carrer.

Amb el mateix objectiu, l’Ajuntament modificarà el sentit de moltes de les places d’aparcament, com ja ha estat el cas dels carrers de la Via i Vendrell, amb la creació d’aparcaments en bateria inversa, altra de les mesures que es preveu que inclogui el PLSV.

Per altra banda, també s’han millorat alguns badens, amb la seva reposició o l’arranjament, com és el cas dels de l’avinguda de l’Avenc, del passeig marítim, carrer Vallespir o Johan Sebastian Bach, entre d’altres, i s’han creat, a la plaça del Mercat, davant la Llar de Jubilats i Pensionistes i del Centre de Dia Marinada, places d’aparcament destinades a la gent gran.

Comentarios
Multimedia Diari