Roda de Berà renovarà la gespa artificial del camp de futbol

Els treballs s’iniciaran la propera setmana i s’allargaran durant un mes. Els nens i nenes, nois i noies del Club Atlètic Roda de Berà entrenaran al camp de futbol de Creixell

04 octubre 2018 18:09 | Actualizado a 09 octubre 2018 12:39
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Durant el proper mes els nens i nenes, nois i noies del Club Atlètic Roda de Berà entrenaran al camp de futbol de Creixell. El motiu, la propera setmana l’Ajuntament iniciarà les obres per renovar la gespa artificial del camp de futbol municipal, un projecte molt esperat pel club i pels jugadors.

La gespa, instal·lada l’any 2006, ja havia esgotat la seva vida útil, motiu pel qual la fibra que la forma estava molt degradada i condicionava la pràctica del joc. Així, davant la necessitat de la renovació, l’alcalde Pere Virgili va prometre a les famílies que els pressupostos de 2018 inclourien una partida específica per al seu canvi. I així va ser.

El primer pas serà el desmuntatge de l’actual equipament esportiu, -dues porteries de futbol 11, quatre de futbol 7, així com dos banquets i banderins-, que es mantindrà degut al seu bon estat de conservació, i serà emmagatzemant fins a la finalització de les obres.

Seguidament, es desmuntarà la gespa artificial actual, amb una superfície de 6.300 metres quadrats. El nou model de gespa, més modern, compta amb un sistema certificat per la Fifa Quality i la normativa UNE 15330-1 de terreny de joc. També es durà a terme una actuació sobre el sistema de reg, elevant la cota dels canons existents per millorar la seva eficàcia.

El pressupost d’adjudicació és de 179.632,04 euros, amb unes millores aportades per l’empresa adjudicatària d’11.370 euros, les quals inclouen la instal·lació de nous seients a la graderia que substituiran els que es troben en mal estat, i la substitució de l’actual sistema de megafonia.

Un servei de transport per als jugadors

Mentre durin els treballs, la regidoria d’Esports ha posat a disposició dels jugadors i jugadores un servei de transport que els portarà fins el camp de futbol de Creixell per tal que puguin continuar amb els seus entrenaments diaris.

La regidora Cèlia Treserres va ser-hi ahir al vespre amb membres de la Junta del club i amb els jugadors de l’equip Juvenil abans que aquests marxessin fins el poble veí.

Comentarios
Multimedia Diari