Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Roda de Berà reobre les pistes de la zona esportiva municipal Eixample

La reserva de les pistes s’haurà d’efectuar a través de cita prèvia.

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: Aj. Roda de Berà

FOTO: Aj. Roda de Berà

A partir de demà dimarts les pistes esportives de la zona esportiva municipal Eixample “Les Piscines” tornarà a obrir les seves portes per practicar pàdel i tennis.

L’horari d’obertura serà els dimarts i els dijous de 17 a 20 hores. Les reserves s’hauran de fer a través de cita prèvia al telèfon 671 06 36 55, trucant o enviant un missatge per WhatsApp, o bé amb un correu electrònic a l’adreça esports@rodadebera.cat

Pel que fa al tennis i al pàdel, l’activitat està limitada al joc un contra un, i no es permet, de moment, el joc de dobles, per poder garantir la distància de seguretat mínima entre els jugadors. Per ara, no es podrà fer ús dels vestidors ni dels lavabos, per evitar el risc de contagi.  

Per accedir a les instal·lacions és obligatori portar mascareta, tot i que es podrà treure per practicar l’activitat esportiva, i s’hauran de complir les mesures d’higiene i de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries.

Temas

Comentarios

Lea También