Más de Costa

Roda de Berà reparteix a domicili 43 lots setmanals d’aliments bàsics

Serveis Socials treballa aquests dies al 200% de la seva capacitat quant a recursos humans i materials, atenent a les persones més vulnerables i als que més ajuda necessiten durant la crisi de la Covid-19.

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: Aj. de Roda de Berà

FOTO: Aj. de Roda de Berà

El departament de Serveis Socials ha repartit aquest dilluns una part dels lots d’aliments i productes bàsics que el PDA distribueix cada setmana entre les famílies més vulnerables.

Arran de l’estat d’alarma les famílies van deixar d’anar a les dependències del PDA, per evitar el risc de propagació del virus, i des de llavors les treballadores del departament, amb els voluntaris i voluntàries, Protecció Civil, i els membres de la brigada municipal, fan el repartiment a domicili, directament a les llars d’aquestes famílies.

L’Ajuntament recorda que qualsevol persona que necessiti ajuda pot trucar al 977 80 93 38.

Abans de la crisi sanitària per la Covid-19 el departament atenia 24 famílies, a les quals s’hi han sumat 19 urgències ateses, de moment, totes elles amb un informe de valoració previ de Serveis Socials.

A més de les 43 famílies ateses d’aquesta manera, el departament s’està fent càrrec de les comandes -compres al supermercat o encàrrecs de la farmàcia-, de totes aquelles persones que no poden sortir de casa, persones grans, amb patologies prèvies o amb dificultats de mobilitat de Roda de Berà que estan confinades a casa per tal d’evitar el contagi, en ser el col·lectiu amb més risc i més vulnerable.

Temas

Comentarios

Lea También