Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Roda de Berà reparteix a domicili 43 lots setmanals d’aliments bàsics

Serveis Socials treballa aquests dies al 200% de la seva capacitat quant a recursos humans i materials, atenent a les persones més vulnerables i als que més ajuda necessiten durant la crisi de la Covid-19.

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: Aj. de Roda de Berà

FOTO: Aj. de Roda de Berà

El departament de Serveis Socials ha repartit aquest dilluns una part dels lots d’aliments i productes bàsics que el PDA distribueix cada setmana entre les famílies més vulnerables.

Arran de l’estat d’alarma les famílies van deixar d’anar a les dependències del PDA, per evitar el risc de propagació del virus, i des de llavors les treballadores del departament, amb els voluntaris i voluntàries, Protecció Civil, i els membres de la brigada municipal, fan el repartiment a domicili, directament a les llars d’aquestes famílies.

L’Ajuntament recorda que qualsevol persona que necessiti ajuda pot trucar al 977 80 93 38.

Abans de la crisi sanitària per la Covid-19 el departament atenia 24 famílies, a les quals s’hi han sumat 19 urgències ateses, de moment, totes elles amb un informe de valoració previ de Serveis Socials.

A més de les 43 famílies ateses d’aquesta manera, el departament s’està fent càrrec de les comandes -compres al supermercat o encàrrecs de la farmàcia-, de totes aquelles persones que no poden sortir de casa, persones grans, amb patologies prèvies o amb dificultats de mobilitat de Roda de Berà que estan confinades a casa per tal d’evitar el contagi, en ser el col·lectiu amb més risc i més vulnerable.

Temas

Comentarios

Lea También