Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Roda de Berà tanca les votacions dels pressupostos participatius

El recompte s’ha tancat amb 915 vots i una participació de 305 rodencs, 84 persones i 252 vots més que a la passada edició

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge del recompte de butlletes. FOTO: Aj. de Roda de Berà

Imatge del recompte de butlletes. FOTO: Aj. de Roda de Berà

L’alcalde de Roda de Berà, Pere Virgili, acompanyat pels regidors Manel González, Teresa Ferré i Rosana Dorantes, i pels tècnics del departament de Comunicació, van efectuar aquest dimarts 11 de febrer al migdia el recompte de les butlletes recollides de forma presencial a l’edició 2 dels Pressupostos Participatius.

Durant el període de votació, del 2 de gener fins el 9 de febrer, 305 persones van emetre un total de 915 vots, 252 més que a l’edició 1, per escollir les seves tres propostes favorites d’entre les 39 disponibles. La participació s’ha incrementat, però el que no ha variat ha estat el mètode escollit. La majoria, 239 persones, van tornar a escollir la via telemàtica, a través de la pàgina tudecideixesrdb.cat, per participar-hi. La resta, 66 persones, ho van fer de forma presencial a l’Ajuntament, o bé a l’estand informatiu muntat al mercat setmanal o durant la paella de Santa Àgueda.

Dels vots obtinguts han sortit escollides les propostes guanyadores que, segons la suma de les valoracions econòmiques inicials, finalment seran sis, amb un import total de 110.000 euros. Tanmateix, aquesta llista serà provisional fins que els tècnics municipals efectuïn la valoració tècnica i econòmica definitiva. Si finalment el cost final de cadascuna d’elles puja o baixa, el nombre de propostes podria variar. 

Les propostes guanyadores seran secretes fins el dia 19 de febrer, a les set de la tarda, quan siguin desvetllades per l’Alcalde durant l’acte públic que tindrà lloc a l’Hotel d’Entitats.

Temas

Comentarios

Lea También