Roda de Berà col·labora amb l’equip Blue Force en la recollida de joguines per La Palma

Es va cedir a l’entitat policial la sala polivalent del PIJ com a magatzem per als més de 700 quilos de joguines recollits.

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: Cedida

FOTO: Cedida

Dimecres dia 15 de desembre al matí una dotzena de membres de l’equip Blue Force de l’Associació de policies CCA COPLAND van carregar en dues grans furgonetes més de 700 quilos de joguines per als infants de l’illa de La Palma. Aquestes havien estat emmagatzemades, mentre es desenvolupava la campanya solidària, a la sala polivalent del Punt d’Informació Juvenil, que l’Ajuntament els va cedir per col·laborar amb l’entitat.

La campanya “Una joguina per un somriure, activa la Blueforce” ha comptat amb la implicació de 30 comissaries entre les policies locals i Mossos d’Esquadra, i més d’una seixantena de membres, a més d’ajuntaments, entitats, empreses privades i col·legis, com és el cas de l’escola El Cucurull de Roda de Berà.

FOTO: Cedida

Coordinats amb el Cabildo de La Palma, Blue Force ha aconseguit recollir joguines -didàctiques i material per fer manualitats- per arribar a tots els nens i nenes afectats per l’erupció del volcà Cumbre Vieja.

Els regidors de l’equip de Govern Gerard Solé i Manel González van ser-hi ahir amb ells per acomiadar-los abans del seu viatge. Després de fer nit a Ciutat Real, avui arribaran a Cadis on agafaran el ferri que els portarà fins al seu destí, l’illa de La Palma. Els i les policies que viatgen, ajudaran els patges dels Reis d’Orient a fer més fàcil la seva feina, ateses les dificultats que Ses Majestats poden tenir per arribar a l’illa, i hi col·laboraran amb tot el que puguin necessitar els palmeros.

Temas

Comentarios

Lea También