Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Roda ofereix cursos de formació per aturats i treballadors en actiu

Els cursos tindran lloc entre el mesos de març i juny. El període d’inscripció s’ha iniciat avui a l’Escola d’Adults

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: Aj. de Roda de Berà

FOTO: Aj. de Roda de Berà

L’equip de Govern va posar en marxa al 2017 un projecte de cursos de formació continuada per aturats i treballadors en actiu cent per cent subvencionats. Per tercer any consecutiu i amb la voluntat de continuar fomentant l’ocupació i la formació dels rodencs i rodenques, s’ha volgut donar continuïtat al projecte.

En aquesta ocasió els cursos seran quatre, amb 164 hores de formació, subvencionats al 100% pel Consorci de Formació Contínua de Catalunya i impartits per Femarec. Tots quatre estan destinats a treballadors en actiu i dos d’ells també a persones en atur.

El primer dels cursos que s’iniciarà serà el d”operació de carretons segons norma UNE 58451: frontal, retràctil i apilador”, una formació de 24 hores de durada que s’impartirà a Vila-seca l’1, el 4 i el 7 de març, de 9 a 14 i de 15 a 18 hores. Està destinat a treballadors en actiu i persones a l’atur.

L’11 de març es pondrà en marxa un curs de “contenció física i emocional: maneig de crisi d’agressivitat”, de 20 hores de durada. Tindrà lloc tots els dilluns de 16 a 20 hores, fins el 8 d’abril, a l’Escola d’Adults Municipal, i està destinat a treballadors en actiu.

La formació més completa d’aquesta edició, de 90 hores de durada, serà el curs de “gestió de recursos humans, nòmines i seguretat social”, destinat tant a treballadors en actiu com per a persones en situació d’atur. L’inici serà el 24 d’abril i s’impartirà tots els dilluns, dimecres i divendres de 9 a 14 hores a l’Escola d’Adults Municipal.

L’última formació serà la de “lideratge d’equips”, destinada a persones en actiu. De 30 hores de durada s’impartirà tots els dilluns de 16 a 20 hores, des del 29 d’abril fins el 10 de juny, a l’Escola d’Adults.

El període de matriculació s’ha posat en marxa avui, 11 de febrer, a l’Escola d’Adults. La documentació que s’haurà d’aportar en el cas dels treballadors en actiu serà la capçalera de la nòmina o bé el rebut conforme s’està al dia de la quota d’autònoms. Les persones desocupades hauran de presentar el Document d'Alta i Renovació de la Demanda d'Ocupació (DARDO) i el número de la Seguretat Social, i en ambdós casos una fotocòpia del DNI.

Curs de manipulació d’aliments

Per altra banda, i fora de l’oferta formativa de Femarec, l’Escola d’Adults Municipal Mediterrani ofereix un altre curs, en aquest cas de manipulació d’aliments, en una sola jornada de 4 hores de durada. Serà el 2 d’abril, de 16 a 20 hores, destinat a qualsevol persona major de 16 anys. S’impartirà a l’Escola d’Adults i el preu és de 15 euros.

Temas

Comentarios