Rull reconeix la urgència de definir la consulta sobre BCN World

El conseller de Territori i Sostenibilitat destaca que la consulta "és una eina de consens" i que es pactarà amb tots els actors implicats

19 mayo 2017 20:19 | Actualizado a 21 mayo 2017 21:28
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, ha dit coincidir amb els alcaldes del Camp de Tarragona que reclamen que es defineixi "quan més aviat millor" els detalls de la consulta sobre BCN World anunciada dimarts pel president de la Generalitat, Carles Puigdemont. Tot i que no ha volgut avançar cap detall, Rull ha assegurat que cal prendre "decisions ràpides" conjuntament amb tots els actors implicats sobre "què es pregunta, a qui i quan". El nou titular de Territori i Sostenibilitat ha afegit que la consulta "és una eina de consens" que "ha de ser part de la solució" per impulsar definitivament un projecte "amb un volum d'inversió extraordinari" que es traduirà en "molts llocs de feina i un turisme de qualitat".

El conseller de territori i Sostenibilitat, Josep Rull, ha fet aquestes declaracions després d'inaugurar aquest dijous al matí al Prat de Llobregat el pont Nelson Madela que uneix el centre del municipi amb el Polígon Pratenc i la Zona Franca travessant el riu Llobregat.

Una infraestructura de 304 metres de llargada que es va posar en servei el passat mes d'abril i que finalment, amb el suport unànime dels grups municipals de l'Ajuntament del Prat de Llobregat, ha rebut el nom de l'expresident de Sud-Àfrica i líder dels moviments contra l'apartheid.

Comentarios
Multimedia Diari