Sabor Salou acomiada la cinquena edició amb més de 30.000 visitants

Al llarg de tres dies, el passeig Jaume I va ser l'epicentre de diferents activitats adreçades a tota classe de públics

19 mayo 2017 23:01 | Actualizado a 22 mayo 2017 21:24
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La cinquena edició de Sabor Salou es va tancar diumenge al vespre amb èxit de participació, en un cap de setmana marcat pel bon temps, la implicació dels expositors participants i la bona predisposició del públic, segons va apuntar l’organització. I és que el balanç final apunta que durant els tres dies del certamen van passar pel Passeig Jaume I més de 30.000 persones, superant d’aquesta manera les expectatives inicials. Durant la fira, una quarantena d’estands, entre bars, restaurants, pizzeries i geladeries, van vendre degustacions i productes diversos.

A més, al llarg de tres dies, el Passeig Jaume I va ser l’epicentre de diverses activitats que també van tenir una gran rebuda per part del públic. Des de tallers de Gin&Tonic o de pizzes per a infants, fins a tasts i degustacions de vins i caves per adults. De fet, l’aforament del conjunt de les activitats va veure’s completats. Així doncs, les activitats realitzades a càrrec de Barcardi, Le Sommelier i Portofino també van tenir el seu encaix enmig d’aquest cap de setmana gastronòmic.

La Regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Salou –organitzadora de l’esdeveniment- s’ha mostrat molt satisfeta amb els resultats obtinguts i amb la resposta del públic. En aquest sentit, l’alcalde, Pere Granados, ha manifestat la seva satisfacció: «Creiem que aquesta cinquena edició manté el bon nivell de la fira i s’ha convertit en un punt de trobada important del sector de l’hostaleria i la restauració. Per tant s’ha aconseguit l’objectiu marcat».

A la vegada, els expositors també han acabat molt contents amb la seva assistència i ja esperen una nova edició.

Comentarios
Multimedia Diari