Sabor Salou renova la seva imatge per apropar-se a la gastronomia local

El 4, 5 i 6 de maig s’estimen uns 40.000 assistents a la Fira Gastronòmica més important de la Costa Daurada

03 mayo 2018 12:17 | Actualizado a 03 mayo 2018 12:37
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Una aposta per la gastronomia i restauració local. Així es presenta Sabor Salou a la seva vuitena edició, que se celebra els propers 4, 5 i 6 de maig. I ho fa amb una renovada oferta gastronòmica i una nova imatge per apropar-se a la localitat i el seu valor gastronòmic.

L'alcalde, Pere Granados, manifesta que "es tracta d'una mostra gastronòmica ja consolidada, que posa en valor la nostra gastronomia i els productes del territori".

La vuitena edició de la fira Sabor Salou, organitzada per la regidora de Participació Ciutadana, i que en aquesta edició compta amb més de 30 establiments participants, preveu uns 40.000 assistents entre els dies 4, 5 i 6 de maig al Passeig Jaume I de Salou.

La inauguració es durà a terme el divendres 4 de maig a les 18h al Passeig Jaume I de Salou, i comptarà amb la presencia de l’alcalde de Salou, Pere Granados, la regidora de Participació Ciutadana, Júlia Gómez, i el xef Raimon Queralt, del restaurant Racó del riu, així com diversos regidors del consistori.

Aquest espai servirà per a promocionar i donar a conèixer els productes de proximitat del Tarragonès.  Tanmateix, la regidora de Participació Ciutadana, Júlia Gómez, ha explicat que "l'objectiu d'aquest any és augmentar la qualitat i la diversitat de l'oferta tot oferint degustacions, activitats, ludoteca, inflables i tallers per a tota la família".

De la mateixa manera, en aquesta edició s’apunta ben fort per l’ús de les xarxes socials i la implicació i participació ciutadana en aquesta fira a partir de constants sortejos previs i durant la celebració de la fira.

Nova imatge per a Sabor Salou

Per aquesta nova edició s’ha optat per la realització d’una nova imatge de Sabor Salou on s’han utilitzat un total de 6 colors per tal de poder mostrar la diversitat que es pot trobar en aquesta fira gastronòmica.

També s’ofereix una imatge més innovadora a un dels espais més coneguts i populars de la zona de la Costa Daurada. D’altra banda, també s’ha volgut representar una fusió del mar amb la ciutat: dos dels elements més característics de Salou.

Tanmateix, la renovació d’aquesta imatge s’ha creat per homogeneïtzar els canals de comunicació de Sabor Salou de cara a properes edicions, donant un toc més professional.

Nova organització de pagament

Aquesta edició com a novetat el preu de les tapes degustacions s’ha unificat a 1,50€. D’aquesta manera, s’ha substituït la figura dels tradicionals salouets per un preu unitari per a totes les tapes degustacions de la fira.

 

Comentarios
Multimedia Diari