Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Costa Gastronomia

Sabor Salou renova la seva imatge per apropar-se a la gastronomia local

El 4, 5 i 6 de maig s’estimen uns 40.000 assistents a la Fira Gastronòmica més important de la Costa Daurada

Diari de Tarragona

Whatsapp
Presentació de la Sabor Salou. Foto: Ajuntament de Salou

Presentació de la Sabor Salou. Foto: Ajuntament de Salou

Una aposta per la gastronomia i restauració local. Així es presenta Sabor Salou a la seva vuitena edició, que se celebra els propers 4, 5 i 6 de maig. I ho fa amb una renovada oferta gastronòmica i una nova imatge per apropar-se a la localitat i el seu valor gastronòmic.

L'alcalde, Pere Granados, manifesta que "es tracta d'una mostra gastronòmica ja consolidada, que posa en valor la nostra gastronomia i els productes del territori".

La vuitena edició de la fira Sabor Salou, organitzada per la regidora de Participació Ciutadana, i que en aquesta edició compta amb més de 30 establiments participants, preveu uns 40.000 assistents entre els dies 4, 5 i 6 de maig al Passeig Jaume I de Salou.

La inauguració es durà a terme el divendres 4 de maig a les 18h al Passeig Jaume I de Salou, i comptarà amb la presencia de l’alcalde de Salou, Pere Granados, la regidora de Participació Ciutadana, Júlia Gómez, i el xef Raimon Queralt, del restaurant Racó del riu, així com diversos regidors del consistori.

Aquest espai servirà per a promocionar i donar a conèixer els productes de proximitat del Tarragonès.  Tanmateix, la regidora de Participació Ciutadana, Júlia Gómez, ha explicat que "l'objectiu d'aquest any és augmentar la qualitat i la diversitat de l'oferta tot oferint degustacions, activitats, ludoteca, inflables i tallers per a tota la família".

De la mateixa manera, en aquesta edició s’apunta ben fort per l’ús de les xarxes socials i la implicació i participació ciutadana en aquesta fira a partir de constants sortejos previs i durant la celebració de la fira.

Nova imatge per a Sabor Salou

Per aquesta nova edició s’ha optat per la realització d’una nova imatge de Sabor Salou on s’han utilitzat un total de 6 colors per tal de poder mostrar la diversitat que es pot trobar en aquesta fira gastronòmica.

També s’ofereix una imatge més innovadora a un dels espais més coneguts i populars de la zona de la Costa Daurada. D’altra banda, també s’ha volgut representar una fusió del mar amb la ciutat: dos dels elements més característics de Salou.

Tanmateix, la renovació d’aquesta imatge s’ha creat per homogeneïtzar els canals de comunicació de Sabor Salou de cara a properes edicions, donant un toc més professional.

Nova organització de pagament

Aquesta edició com a novetat el preu de les tapes degustacions s’ha unificat a 1,50€. D’aquesta manera, s’ha substituït la figura dels tradicionals salouets per un preu unitari per a totes les tapes degustacions de la fira.

Temas

Comentarios

Lea También