Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Salou acollirà el torneig mundial de futbol d'advocats Mundiavocat 2018

Aquest torneig, ideat per l'advocat francès Vincent Pinatel el 1983, se celebra cada dos anys i reuneix gairebé vuitanta equips d'advocats de més de trenta països d'Europa

EFE

Whatsapp
El Complex Esportiu Futbol Salou té vuit camps d'entrenament. Foto: Javier Díaz

El Complex Esportiu Futbol Salou té vuit camps d'entrenament. Foto: Javier Díaz

El complex esportiu futbol Salou acollirà el torneig mundial d'advocats Mundiavocat 2018, informa Cambrils Park Business & Events, que allotjarà els participants a Cambrils .

Aquest torneig, ideat per l'advocat francès Vincent Pinatel el 1983, se celebra cada dos anys i reuneix gairebé vuitanta equips d'advocats de més de trenta països d'Europa, Amèrica, Àsia i Àfrica.

Tant el complex de Salou com el de Cambrils -els dos del mateix grup- tenen experiència en l'organització d'esdeveniments esportius internacionals i han acollit equips de primera divisió.

El complex de Salou disposa de vuit camps de futbol de nivell professional, entre els quals n'hi ha dos de gespa híbrida i dos naturals de gespa natural.

Les instal·lacions de Cambrils ja es preparen per donar allotjament als participants d'aquest torn internacional, un dels de més envergadura de la Costa Daurada.

El torneig estava previst a la ciutat algeriana d'Orà -que serà seu dels Jocs del Mediterrani 2021- però finalment va renunciar i els organitzadors van escollir la candidatura de Salou-Cambrils.

Temas

  • COSTA

Comentarios

Lea También