Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Salou acull el cap de setmana el Rally Costa Daurada Legend

En aquest cas però, els vehicles seran vehicles clàssics d'entre el 1965 i el 1989. Sortiran tant divendres com dissabte del Passeig Jaume Primer per completar els diferents trams previstos pel Baix Camp i el Priorat

TAC12

Whatsapp
Salou acull el cap de setmana el Rally Costa Daurada Legend

Salou acull el cap de setmana el Rally Costa Daurada Legend

Salou, divendres i dissabte, tornarà a fer olor a benzina. Avui s'ha presentat la segona edició de Rally Costa Daurada Legend, que arriba només dues setmanes després del Rally Catalunya. En aquest cas però, els vehicles seran vehicles clàssics d'entre el 1965 i el 1989. Sortiran tant divendres com dissabte del Passeig Jaume Primer per completar els diferents trams previstos pel Baix Camp i el Priorat. Dissabte a les 6 de la tarda hi haurà l'especial urbana a Salou, a la zona d'Emprius i similar al tram mundialista. En total hi participaran 82 cotxes provinents de Catalunya, Andorra, el País Valencià, el País Basc i l'Aragó.

Temas

  • COSTA

Comentarios

Lea También