Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Salou ajuda a la investigació del càncer

L'Associació Oncològica Dr. Amadeu Pelegrí lliura 36.000 euros a diversos hospitals

Diari de Tarragona

Whatsapp
L'acte es va celebrar el passat divendres al Centre cívic de Salou, amb  presència de l'alcalde Pere Granados.

L'acte es va celebrar el passat divendres al Centre cívic de Salou, amb  presència de l'alcalde Pere Granados.

L'acte es va celebrar el passat divendres al Centre cívic de Salou, amb  presència de l'alcalde de Salou Pere Granados, regidors, metges i oncòlegs-investigadors representants dels estudis beneficiaris dels diners recaptats per la entitat salouenca al llarg de l'any passat.

L'Hospital Infantil Sant Joan de Déu va rebre 11.000 euros destinats a dues línies d'investigació del càncer infantil. El Dr. Vicente Santa Maria López, de l'equip investigador d’aquest centre va explicar els avenços de la investigació del càncer infantil.

L'Hospital Universitari Sant Joan de Reus va rebre 11.000 euros per un estudi liderat per la directora del Servei d'oncologia radioteràpica la Dra. Meritxell Arenas.

La Xarxa Sanitària i Social Santa Tecla de Tarragona, rep un donació de 14.000 euros per l'estudi dirigit per a la Dra. Cristina Pérez, oncòloga especialista en càncer de mama i el Dr. Manel Gonzàlez Peris, responsable de la unitat de la medicina de l’esport.

Temas

Comentarios

Lea También