Salou aprova l'ampliació en 8 hectàrees del càmping Sangulí

L´activitat turística del càmping s´incrementaria de 225 noves unitats d´acampada; la majoria amb mòbil homes però també amb tendes cottage de luxe

19 mayo 2017 22:14 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El ple de l’Ajuntament de Salou ha donat avui llum verda a la modificació del pla especial urbanístic que ha de permetre incrementar en gairebé vuit hectàrees l’espai d’activitat turística per al càmping Sangulí. Així, amb l’aprovació per part de tots els grups, s’ha donat llum verda inicialment al pla que està inclòs entre les partides Sangulí, La Parellada, Barenys i Formigueta, presentat per l’empresa Blagater, SL. Amb aquesta modificació –que s’haurà d’aprovar en la propera comissió territorial d’Urbanisme de Tarragona- també es durà a terme un canvi en l’entrada del càmping que passaria a ser pel vial de Cavet, en lloc de l’entrada actual que està a tocar de les vies del tren pel carrer E.

Aquesta modificació, comportaria una ampliació de l’activitat econòmica del càmping que inclouria més parcel·les per a la instal·lació de ‘mòbil homes’ i de tendes de campanya tipus ‘cottage’ de luxe i de grans dimensions. El projecte, que es troba en la fase final d’aprovació, ha estat valorat molt positivament pel batlle pel que significa com a millora de l’activitat econòmica-turística i per l’augment dels llocs de treball que comportaria en aquest sentit.

En l’actualitat en l’àmbit del Pla Especial ja hi ha un total de 885 unitats d’acampada. Amb la nova superfície adquirida i amb una redistribució dels espais no ocupats, la propietat pretén emplaçar un total de 200 noves unitats d’acampada aptes per a albergs semi mòbils i 25 unitats d’acampada de luxe; sense sobrepassar el que determina la legislació de turisme. Així, el Sangulí passarà a tenir fins a 1.110 unitats d’acampada.

El projecte, preveu fer una nova rotonda al vial de Cavet ja en terrenys de la propietat que articularia l’entrada i la sortida a la nova activitat, on també es construiria una nova àrea de serveis, recepció, bar i restaurant, zona d’aparcaments de llarga estada; zona especial d’aparcament per a autobusos i noves piscines, entre d’altres elements que conformaran una millor entrada al càmping així com un millor servei al visitant.

Comentarios
Multimedia Diari