Salou construirà parades de bus al vial de Cavet i crearà nous trams de voreres

Seran tres baixadors per millorar la mobilitat dels passatgers que utilitzen el transport públic en una carretera on hi ha una zona comercial i residencial

24 mayo 2017 10:26 | Actualizado a 24 mayo 2017 10:49
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de Salou millorarà puntualment alguns trams del Vial de Cavet, carretera que comunica la capital de la Costa Daurada amb Cambrils per l'interior. La raó d'aquesta iniciativa es que en els darrers anys s’han construït diferents supermercats al llarg d'aquesta carretera i s’han generat nous habitatges creant noves dinàmiques de mobilitat.

Per tal de poder disposar d’un servei de bus amb major qualitat s’ha decidit dotar a aquests trams del vial amb tres parades de bus, per tal de donar serveis als ciutadans que es desplacen als esmentats supermercats així com al cementiri municipal.

En aquests trams només estan pavimentades les voreres als trams amb edificació, la resta està amb la vorada col·locada però sense acabar de pavimentar. En aquest sentit, ja s’ha redactat la memòria valorada per a la construcció de tres parades d’autobús i un camí de formigó que uneix la parada de bus existent davant del supermercat Lidl i el pont del Barranc de Barenys al començament del camí dels Castellots, dins del nucli urbà de Salou.

L’estudi preveu una inversió de 21.627 euros per tal de desbrossar el terreny existent a les futures voreres, dins de l’obra proposada; la preparació del terreny i estesa i piconat; l’execució del paviment de formigó a més de la construcció de guals per a minusvàlids. Els treballs es començaran abans de l’estiu i s’enllestiran en quatre setmanes. Aquest és el calendari.

Comentarios
Multimedia Diari