Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Salou crea un parc amb jocs per a gossos

Els treballs compten amb un pressupost final de 18.150,00 € i un termini d’execució de 8 setmanes

Diari de Tarragona

Whatsapp
Àrea lúdica per a gossos a la zona verda de l’Avinguda del Dr. Eduard Punset de Salou

Àrea lúdica per a gossos a la zona verda de l’Avinguda del Dr. Eduard Punset de Salou

L’Ajuntament de Salou està instal·lant una àrea lúdica per a gossos a la zona verda de l’Avinguda del Dr. Eduard Punset del municipi.

Actualment, aquesta zona és part perifèrica de les zones enjardinades existents al sector 5, la zona d’Emprius, de transició amb la zona ocupada pel ferrocarril.

Per tant, es tracta d’una zona molt propera als parcs i zones enjardinades circumdants de l’avinguda, i compta amb una superfície total de 1.012 metres quadrats.

Els Serveis Tècnics Municipals tenen previst una sèrie d’actuacions per dur a terme aquesta àrea lúdica, com és l’acondicionament del terreny; l’abastiment d’aigua per a una font destinada exclusivament als gossos i clarament diferenciada de les fonts habituals; la instal·lació de mobiliari urbà, ubicant 4 bancs per seure les persones i una paperera a la sortida del recinte; i el tancat del recinte que permetrà que els gossos puguin córrer lliurement dins l’àrea.

A més, l’Ajuntament de Salou té previst, juntament amb la Brigada Municipal, muntar una sèrie de jocs destinats a gossos, com rampes i eslàloms.

També s’incorporarà una senyalització amb prohibicions i indicacions de seguretat i del recorregut proposat

Cal destacar, per exemple, la prohibició de l’accés a nens petits, gossos malalts o agressius i gosses “en celo”, i la prohibició del maltractament animal; així com l’accés exclusiu a gossos controlats pels seus propietaris, identificats i vacunats.  

L’empresa adjudicatària ha estat EDIF. I REP. TARRACO, amb un pressupost final de 18.150,00 € (IVA inclòs). Els treballs tenen un termini d’execució de 8 setmanes, i es preveu que s’acabin a finals de febrer.

Temas

Comentarios

Lea También