Salou destina 12.000 euros addicionals en neteja per restablir la normalitat arran dels aiguats

L'Ajuntament reforça el nombre d'operaris per solucionar els desperfectes ocasionats

19 mayo 2017 21:36 | Actualizado a 22 mayo 2017 12:07
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L'Ajuntament de Salou ha acordat destinar una partida suplementària de 12.000 euros per tal de restablir la normalitat a la ciutat després dels danys ocasionats pels aiguats de la setmana passada. El consistori ha acordat augmentar fins dissabte el nombre d'efectius en els serveis de neteja i manteniment, que s'hauran d'encarregar de netejar carrers i places de terra i fang, així com de la recollida de branques, fulles i arbres caiguts, espcialment arran de la tempesta de dijous passat. La regidora de manteniment, Maria José Rodríguez, ha explicat que "el pla de xoc vol recuperar la normalitat al municipi i facilitar el dia a dia dels veïns, que es va veure afectat pels forts temporals".

Pel que fa als serveis de neteja, actualment els operaris estan treballant a la zona d'Emprius -on hi ha hagut una gran acumulació de fang- i durant els propers dies els treballs es faran extensius als carrers afectats de la resta del municipi. Al barri de la Salut s'actuarà aquest dijous amb camions cisterna, i també s'han fet intervencions al passeig Miramar, als carrers Replanells, Fra Júniper Serra i Carles Buïgas, entre d'altres punts.

A més, també s'ha fet moviment de terres a la zona d'Emprius, la zona del Far, la urbanització Núria o al carrer de Carles Roig, i moviments de sorra per recuperar l'aspecte de les platges de Llevant i Ponent, així com a Cala Crancs, Cala Vinya i Cala Font.

Comentarios
Multimedia Diari