Salou destina prop de 40.000 euros en millores de jardineria i arbrat

Entre les actuacions es preveu millorar la jardineria del c/ Rosa Sensat, el subministrament de material vegetal destinat a la repoblació del bosc de Cala Morisca i a la platja Llarga

14 mayo 2019 12:19 | Actualizado a 14 mayo 2019 18:21
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de Salou està en procés de licitació de diferents contractes per tal de millorar diferents zones enjardinades del municipi, així com l’arbrat. Així doncs, entre les diferents accions que es duran a terme es preveu millorar la jardineria del carrer Rosa Sensat amb la compra de nou arbrat i la plantació de la zona amb arbres de dimensions més petites i creixement més lent dels que hi ha actualment.

En el nou disseny es mantindrà la dominància de la verticalitat, però es trencarà amb altres arbres de copa ampla i de poca alçada per aconseguir una jardineria d’aspecte més divers. També es revisarà, es repararà i s’adequarà el sistema de reg, a més de moure els difusors per evitar ombres dels nous arbres.

D’altra banda, se subministrarà material vegetal per a la repoblació d’arbres i arbustos del bosc de Cala Morisca per tal de potenciar la vegetació augmentant la densitat d’arbres i arbustos. Les tasques de subministrament i posterior plantació les duran a terme l’institut d’Horticultura i Jardineria de Reus. Així, els tècnics de jardineria han suggerit que els treballs de subministrament i plantació es realitzin  al voltant dels diversos camins que transcorren per la zona superior de la Cala Morisca, així com l’enjardinament amb plantes autòctones de l’entrada i també als voltants del mirador.

A més, també està previst realitzar unes plantades escolars al voltant de la platja Llarga per tal de millorar l’entorn natural d’aquest indret tot plantant espècies autòctones pròpies de l’ecosistema litoral mediterrani. Amb aquestes accions, es pretén que els infants adquireixin valors relacionats amb el respecte de la natura i el medi ambient.

En total es preveu una partida de 39.699,23 euros.

Comentarios
Multimedia Diari