Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Salou dóna dues medalles de plata a dos treballadors

Rubén Beguer, de la Policia Local, i Ana Maria Cabré, adscrita als Serveis Tècnics Municipals, porten 25 anys a l'Ajuntament

Diari de Tarragona

Whatsapp
El policia Rubén Beguer entre el regidor David González i l'alcalde Pere Granados

El policia Rubén Beguer entre el regidor David González i l'alcalde Pere Granados

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha lliurat recentment el pin de plata a 2 treballadors del consistori pels seus 25 anys de servei dins la funció pública. El batlle, acompanyat pels regidors de cada àrea ha volgut agrair els anys de dedicació i servei al municipi de Salou.

Així, en la recepció a alcaldia s’ha homenatjat al Policia Local Rubén Beguer, el qual va començar a la casa en el departament de Policia, l’any 95. Des de l’any 97 i fins al 2004 passa a formar part del torn de nit. El 2007 ascendeix a caporal, 1 any a proximitat i posteriorment com a cap de servei fins al dia d’avui.

Ana Maria Cabré, entre el regidor Marc Montagut i l'alcalde Pere Granados.

L’altra homenatjada, Ana Maria Cabré, va entrar a treballar als serveis tècnics municipals l’any 93, i fins l’actualitat, on es tècnica delineant.

A l’acte també hi ha estat presents els regidors de cada àrea representada; Jesús Barragán, David González, i Marc Montagut; així com el Cap de la Policia Local de Salou, José Luís Gargallo; i diversos caps de les respectives àrees.

Aquest col·lectiu de funcionaris va incorporar-se després que Salou aconseguís la Segregació, l’any 91.

Temas

Comentarios

Lea También