Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Salou engega un nou Pla d’Ocupació destinat a titulats universitaris

El pla està finançat íntegrament per l’Ajuntament i està adreçat a persones en situació d’atur, demandants d’ocupació i amb titulació universitària.

Diari de Tarragona

Whatsapp
L'alcalde i regidor d'Ocupació en una imatge d'arxiu d'un pla d'ocupació local a Salou.

L'alcalde i regidor d'Ocupació en una imatge d'arxiu d'un pla d'ocupació local a Salou.

La regidoria d’Ocupació de l’Ajuntament de Salou engega el nou Pla Local d’Ocupació “Torre Vella 2017” finançat íntegrament per l’Ajuntament i que està destinat a persones en situació d'atur, demandants d’ocupació o bé com ocupats en millora de feina, i amb titulació universitària.

D’aquesta manera, continuant amb la voluntat de la Regidoria d’Ocupació de promoure iniciatives encaminades a millorar la situació de col·lectius amb dificultat d'inserció, s’ha volgut convocar aquest Pla d’Ocupació Local destinat al col·lectiu de titulats universitaris en els que també existeixen dificultats d'inserció al món laboral, a la vegada que desenvoluparan projectes d’interès general i social pel municipi com ampliar serveis destinats a persones que cerquen feina, formació i seguiment d’aturats, foment de l'emprenedoria o altres relacionats amb la millora de sistemes i programes informàtics, la qualitat i la transparència.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha destacat la gran feina feta des de la regidoria donant una oportunitat a aquests demandants d’ocupació amb titulació universitària ja que són persones amb una especialització que passaran a donar suport en els serveis del consistori.

El regidor d’Ocupació, David González, manifestava que “amb aquesta nova edició del pla d’ocupació local Torre Vella, continuem destinat recursos propis per tal de fomentar la ocupació entre la ciutadania per tal de seguir donant resposta a un col·lectiu de persones en atur amb una qualificació universitària que moltes vegades es veuen obligats a accedir a llocs de treball poc qualificats”.

A més, afegia que “tot i que siguin places de duració determinada, es dóna la oportunitat a les persones que hi accedeixin a millorar les seves competències en el sector de la seva titulació, a la vegada que aportaran un gran valor afegit als projectes que realitzaran”.

S’obre el termini per buscar els 3 candidats que treballaran 6 mesos i 1 any a jornada complerta

Els llocs de treball pels quals es convoca plaça són un orientador/a laboral, un prospector/a d’empreses i un tècnic de suport a la emprenedoria i l’empresa.

Les bases es poden consultar a la web de l’Ajuntament a l’apartat de Treballa/Plans d’Ocupació Local i al propi Servei d’Ocupació Municipal; i les instàncies es podran presentar a l’OAC, a la planta baixa de l’Ajuntament i presentar-les al registre general en horari de 8:30h a 14:00h.

La titulació exigida és estar en possessió de qualsevol grau, diplomatura o llicenciatura de la branca de ciències socials i jurídiques pels perfils de Orientador/a i Prospector/a o de la branca d'administració i direcció d’empreses, empresarials o màrqueting pel Tècnic/a de suport a la emprenedoria i l’empresa.

S'ofereix un contracte de sis mesos a jornada completa. González ha afegit que “com no pot ser d’una altra manera, l'Ajuntament de Salou continuarà destinant recursos en la creació de plans d'ocupació locals, amb un ampli ventall de perfils per ajudar a pal·liar la situació socioeconòmica del salouencs i salouenques”.

Temas

Comentarios

Lea También