Más de Costa

Costa URBANISME

Salou executa el projecte de millora de la vorera del carrer Rioja i Barbastre

La inversió supera els 63.000 euros i també inclou la millora de la il·luminació del carrer Barbastre

Redacció

Whatsapp
Les millores urbanístiques han començat recentment. FOTO: Aj. Salou

Les millores urbanístiques han començat recentment. FOTO: Aj. Salou

L’Ajuntament de Salou està duent a terme un conjunt d’obres de millora al Carrer de la Rioja i al Carrer Barbastre en el tram comprès entre el C/ Saragossa i l’Avinguda d’Andorra. En aquests dos vials es procedeix a la total renovació del paviment de les voreres a més d’adequar l’enllumenat públic del C/ de la Rioja entre la Plaça Corona d’Aragó i el Carrer Barbastre i les d’aquest carrer entre el C/ Saragossa i l’Avinguda Andorra, ambdós dins del casc urbà de Salou. En aquestes dues vies, el creixement de les arrels dels arbres havia malmès el paviment, deixant superfícies irregulars en una zona de molt de trànsit de vianants. Les obres mantindran els rebaixos a les voreres en els punts on hi ha passos de vianants per tal de continuar amb l’accessibilitat.

Pel que fa a les noves il·luminacions del carrer es mantenen els 6 punts de llum del carrer Rioja i se n’incrementaran el nombre d’existents del carrer Barbastre a més de substituir-los per noves columnes que milloraran la lluminària de la via. Aquesta obra de manteniment de ciutat forma part del Pla de renovació de carrers del municipi que el govern de Salou pretén executar per fases i que enguany hi té destinats un milió d’euros; 4,5 milions d’euros en els propers 4 anys.

L’obra, que tenia un preu de sortida de 98.627 euros, s’ha adjudicat a l’empresa Agrovial per 63.022 euros i s’està ja duent a terme.

Temas

  • COSTA

Comentarios

Lea También