Salou ‘fitxa’ una vintena de persones en situació d’atur

S’han incorporat els perfils professionals de titulació universitària, per tal de fer una convocatòria única, més àmplia i amb més places

REDACCIÓ

Whatsapp
L’Ajuntament ha donat la benvinguda als nous treballadors contractats.  FOTO: AJ. SALOU

L’Ajuntament ha donat la benvinguda als nous treballadors contractats. FOTO: AJ. SALOU

L’Ajuntament de Salou, a través del Servei d’Ocupació Municipal (SOM Salou), ha donat recentment la benvinguda a les vint persones que comencen a treballar als diferents departaments del Consistori, a través de la sisena edició del Pla d’Ocupació Local ‘Jaume I 2021’.

Aquest nou certamen dona feina a persones que es troben en situació d’atur. Enguany, s’han incorporat els perfils professionals de titulació universitària que es convocaven al Pla d’Ocupació ‘Torre Vella’, per tal de fer una convocatòria única, més àmplia i amb més places.

El regidor d’Ocupació, David González, ha donat la benvinguda i ha explicat que l’objectiu és «donar l’oportunitat als veïns de Salou que es troben en situació d’atur de poder treballar a l’Ajuntament, en diferents projectes, i, d’aquesta manera, fomentar que adquireixin coneixements i experiència per la seva reinserció laboral».

Aquests treballadors cobriran llocs amb perfils professionals de suport a la Brigada, en tasques de paleteria i de muntatge i instal·lacions. A més d’altres figures, com conserges d’instal·lacions municipals; dinamitzador/a juvenil; auxiliar recepcionista; gestor/a de programes i subvencions; auxiliar d’atenció a la ciutadania; agent cívic; tècnic/a de suport a la emprenedoria; tècnic/a d’inserció laboral; auxiliar de prospecció empresarial i tècnic/a en gestió ambiental. Els contractes són d’entre 3 i 6 mesos o un any.

Temas

Comentarios

Lea También