Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Salou homenatjarà a les víctimes dels actes violents

Tots els grups polítics signaran una declaració institucional conjunta de reconeixement a les víctimes de la violència i el terrorisme i de declaració de la capital de la Costa Daurada com a municipi a favor de la Pau

Diari de Tarragona

Whatsapp
L'espai que ha elegit Salou. Foto: Ajuntament Salou

L'espai que ha elegit Salou. Foto: Ajuntament Salou

El ple de l’Ajuntament acordarà demà, en la sessió de maig, una declaració institucional de tots els grups polítics que vol situar Salou com un municipi lliure de violència.

Així, la moció busca fer un explícit reconeixement, respecte i record a º d’actes violents, inclosos els ferits i els familiars que han patit i pateixen les conseqüències físiques i psicològiques; dedicar un espai a la seva memòria i homenatge a plaça de la Pau, amb la plantada d’un arbre per la Pau; i declarar el municipi de Salou com “ciutat per la Pau i la no violència”.  

L’acord de la moció també expressa “l’agraïment i suport a les autoritats i organitzacions internacionals, autoritats governamentals (de l’Estat espanyol, Generalitat de Catalunya i les CCAA), policials i judicials, que en la mateixa direcció i objectiu han lluitat i continuen combatent el terrorisme amb les armes de la democràcia i la llei, defensant els drets dels ciutadans i ciutadanes a la llibertat, la seguretat i a conviure en pau”.

A més, el text de la moció que s’ha consensuat amb totes les forces representades a l’Ajuntament també manifesta “el més sincer agraïment i suport a totes les organitzacions i associacions de víctimes que defensen la dignitat de tots els afectats pel terrorisme, i reivindiquen a la justícia i al govern de l’Estat que resolguin aquells centenars de crims i actes violents que encara no han estat aclarits ni tancats”.  

Temas

Comentarios

Lea También