Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Salou instal·la wifi gratuït a l’estadi municipal

L'Ajuntament continua amb la seva actualització de les connexions als equipaments municipals

Diari de Tarragona

Whatsapp
Salou instal·la wifi gratuït a l’estadi municipal

Salou instal·la wifi gratuït a l’estadi municipal

El personal tècnic de la secció de sistemes d'informació municipal, ha finalitzat aquesta setmana la configuració i posada en producció de la nova zona WIFI que cobreix els espais de les oficines administratives i la zona del bar principalment a la zona de l'Estadi Municipal de Futbol del municipi.

En paraules del regidor d'esports Daniel López, "era una demanda per cobrir les necessitats dels clubs que cada cop més necessiten realitzar a internet totes les actuacions esportives, federatives, etc. i a més aprofitem per donar un servei als usuaris de la instal·lació esportiva municipal".

L’Ajuntament ha renovat la connexió a internet dotant l'equipament d'una ample de banda correcte i substituint el servei actual amb ADSL que oferia una qualitat deficient, en rendiment i continuïtat. "Es tracta d'una actuació més d'actualització de les connexions i ampliacions de cobertures i rendiments del Wifi municipal SALOU CONNECTA, en aquest cas a l'Estadi Municipal", comenta el regidor de Noves Tecnologies Jesús Barragán.

Fa 3 setmanes va ser a la Biblioteca Municipal on es va actualitzar les condicions del Wifi dels usuaris, ara l'actuació s'ha fet en l'àmbit de l'Estadi Municipal de Futbol.

Temas

Comentarios