Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Salou inverteix 124.531 euros en millores a la via pública

L’Ajuntament ha iniciat la remodelació del passatge de la Jota i del carrer de Fra Juniper Serra. En el primer cas, els treballs duraran tres mesos.

Mònica Just

Whatsapp
Obres al carrer Fra Juníper

Obres al carrer Fra Juníper

L’Ajuntament de Salou ha iniciat aquests dies diverses obres a la via pública, pressupostades en 124.531,92 euros. La més costosa té un cost de 77.572 euros i consisteix en la remodelació del segon tram del passatge de la Jota, concretament del que es troba entre el carrer de Logroño i en direcció al carrer de Barbastre.

Obres de la segona fase del passatge de la Jota.

Els treballs, que afecten uns 140 metres de longitud i cinc metres d’amplada mínima, consisteixen en una renovació en profunditat de la imatge d’aquest carreró d’ús de vianants, així com una renovació del paviment.

També es dotarà el vial de xarxa de pluvials, es renovaran els trams antics de la xarxa d’abastament d’aigua i s’instal·larà enllumenat públic. A més, com afirmen des del consistori, es col·locarà mobiliari urbà i se senyalitzarà el carrer. 

Treballs al passatge de la Jota.

Segons els serveis tècnics municipals, la previsió és que les obres d’aquesta part del municipi posin punt i final en un període aproximat d’uns tres mesos.

D’altra banda, aquests dies també s’està duent a terme la pavimentació de la segona fase del carrer de Fra Juniper Serra, que en aquest cas compta amb un pressupost de 46.959 euros.

La intervenció consisteix en la reparació d’un tram del paviment asfàltic malmès d’aquest carrer. L’Ajuntament remarca, doncs, que procedirà a la renovació mitjan-çant el fresat, i també netejarà la superfície. D’altra banda, en el marc d’aquest mateix paquet, dipositarà l’aglomerat asfàltic en calent, i s’encarregarà de col·locar els marcs i tapes dels serveis municipals afectats a la nova rasant. 

Senyalització horitzontal

Finalment, per culminar la intervenció en aquest punt del municipi, es procedirà a pintar la senyalització horitzontal corresponent. Segons els serveis tècnics municipals, els treballs, en aquest cas, es preveu que finalitzin aquesta mateixa setmana.

El regidor de Gestió de Territori, Marc Montagut, posa de manifest que «les actuacions en aquests dos carrers suposaran la seva finalització, així com una millora important tant a nivell funcional com estètic». Montagut, així mateix, també remarca que «es tracta de punts cèntrics i on som conscients que era necessari que hi actuéssim».

Temas

Comentarios

Lea También