Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Salou lliura els premis als superlectors en la festa dels 25 anys de la biblioteca

Aquest migdia s’ha fet un reconeixement a les persones que han treballat a l’equipament cultural.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Homenatge als treballadors de la biblioteca de Salou.

Homenatge als treballadors de la biblioteca de Salou.

La biblioteca de Salou ha estat aquest migdia el centre d’activitat al voltant de la Festa Major del 30 d’Octubre amb els actes centrals del 25è aniversari de l’equipament cultural.

Avui s’han donat a conèixer els premis dels superlectors i de bibliojoc 2017 en categoria d’adults, i ahir va ser el torn als superlectors infantils. Ha estat la regidora de Cultura, Mª José Rodríguez i de la bibliotecària, Mª Victòria Bertran els encarregats de lliurar els premis, amb la presència de públic, usuaris i també del regidor de govern David González.

En categoria superlectors adults han estat premiats la lectora Roser March Hortoneda; també s’ha distingit els membres de la família Portella la Lourdes, la Leire i l’Eric ; a més de reconèixer a Concepción Royo Marzo com a usuària de més edat a la biblioteca amb 90 anys.

En l’apartat dels adults també s’ha donat un detall a l’usuari actiu més antic de la biblioteca, la Núria Cazorla Bo.

Entrega d'un dels premis de reconeixement en aquests 25 anys de la biblioteca

I pel que fa als superlectors infantils en el marc de la festa dels 25 anys de la biblioteca també s’han distingit en la categoria de petits lectors (0 a 3 anys) a Pol Grau Escudé; la categoria infantil (de 4 a 11 anys) ha premiat a Arom Crespo Martín, mentre que en la categoria juvenil (de 12 a 17 anys) la lectora Hanna Arrillaga Ferrer. L’usuari més petit de la biblioteca ha estat Maria Pedrosa Garcia, nascuda el 17 de gener del 2017.

A més, la trobada a les instal·lacions culturals ha servit per també retre un homenatge a una quinzena de treballadors i treballadores que han participat activament en la feina de fer créixer la biblioteca al llarg d’aquest quart de segle.

Pastís d'aniversari de la biblioteca de Salou.

En el marc de la festa i abans del lliurament de premis s’ha dut a terme una xerrada amb l’escriptora de novel·la Núria Pradas autora de la versió de Dràcula per als clàssics de Lectura Fàcil i posteriorment els assistents han pogut gaudir d’un espectacle de dansa “Balla’m un llibre”. Durant l’acte també s’han bufat les espelmes al pastís d’aniversari per celebrar l’efemèride amb els usuaris de la instal·lació.

Temas

Comentarios

Lea También