Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Salou millorarà l’accessibilitat de la vorera del carrer de Josep Carner

Les obres compten amb un pressupost de gairebé 50.000 euros

Diari de Tarragona

Whatsapp
A banda de la vorera, també es millorarà la cruïlla de Josep Carner amb carrer Major. FOTO: Aj. Salou

A banda de la vorera, també es millorarà la cruïlla de Josep Carner amb carrer Major. FOTO: Aj. Salou

L’Ajuntament de Salou té previst actuar a tres trams de la vorera est del carrer de Josep Carner i remodelar la cruïlla entre els carrers Major i de Josep Carner. Actualment el paviment dels carrers presenta trams malmesos amb deformacions i esquerdes que s’han de millorar i allisar. Per altra banda, les voreres i les rampes es troben en un estat defectuós degut al pas del temps i al propi ús, fet que dificulta l’accessibilitat.

Les obres a realitzar a la vorera est del carrer de Josep Carner consten de millorar l’accessibilitat a dos bateries de contenidors d’escombraries i una rampa per a persones amb mobilitat reduïda.

Les tasques a dur a terme són l’extracció de la vorera i la col·locació de nou sobre base de formigó, i el retall dels arrels de l’arbrat en aquells casos que sigui precís. A més, la vorera es rebaixarà a nivell de calçada en dos punts, per tal que les bateries de contenidors d’escombraries existents quedin a aquest nivell, i donat que es tracta d’un carrer semi-peatonal, es construiran les corresponents rampes per a donar accés a la zona asfaltada a persones amb mobilitat reduïda.

Aquests treballs també contemplen la substitució de la canalització d’enllumenat públic actual en cas que quedi malmesa en el moment de procedir a la demolició de la vorera i del paviment. L’alcalde, Pere Granados, apuntava que “estem parlant d’una actuació necessària per a la millora de la mobilitat tant dels vianants com dels vehicles i que segueix la línia de les obres de manteniment de la ciutat que estem aplicant ja a molts indrets de la ciutat”.

Per altra banda, la remodelació de la cruïlla entre els carrers Major i de Josep Carner té com a principal objectiu implementar rampes, per tal de facilitar l’accés de cadires de rodes i/o cotxes d’infants, i millorar les condicions del paviment per tal de garantir la seguretat dels vehicles que hi circulen. A més s’hi modificarà la senyalització horitzontal amb la finalitat d’actualitzar-les amb els nous trets de la cruïlla.

L’Ajuntament destinarà un pressupost de 12.328’29 € a la millora de l’accessibilitat de la vorera est del carrer de Josep Carner; i de 35.996,58€ a la remodelació de la cruïlla entre els carrer Major i de Josep Carner; i preveu una durada d’aproximadament dos mesos per a cadascuna de les obres.
 

Temas

Comentarios