Salou millorarà l’accessibilitat de la vorera del carrer de Josep Carner

Les obres compten amb un pressupost de gairebé 50.000 euros

19 febrero 2019 10:16 | Actualizado a 19 febrero 2019 14:08
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’Ajuntament de Salou té previst actuar a tres trams de la vorera est del carrer de Josep Carner i remodelar la cruïlla entre els carrers Major i de Josep Carner. Actualment el paviment dels carrers presenta trams malmesos amb deformacions i esquerdes que s’han de millorar i allisar. Per altra banda, les voreres i les rampes es troben en un estat defectuós degut al pas del temps i al propi ús, fet que dificulta l’accessibilitat.

Les obres a realitzar a la vorera est del carrer de Josep Carner consten de millorar l’accessibilitat a dos bateries de contenidors d’escombraries i una rampa per a persones amb mobilitat reduïda.

Les tasques a dur a terme són l’extracció de la vorera i la col·locació de nou sobre base de formigó, i el retall dels arrels de l’arbrat en aquells casos que sigui precís. A més, la vorera es rebaixarà a nivell de calçada en dos punts, per tal que les bateries de contenidors d’escombraries existents quedin a aquest nivell, i donat que es tracta d’un carrer semi-peatonal, es construiran les corresponents rampes per a donar accés a la zona asfaltada a persones amb mobilitat reduïda.

Aquests treballs també contemplen la substitució de la canalització d’enllumenat públic actual en cas que quedi malmesa en el moment de procedir a la demolició de la vorera i del paviment. L’alcalde, Pere Granados, apuntava que “estem parlant d’una actuació necessària per a la millora de la mobilitat tant dels vianants com dels vehicles i que segueix la línia de les obres de manteniment de la ciutat que estem aplicant ja a molts indrets de la ciutat”.

Per altra banda, la remodelació de la cruïlla entre els carrers Major i de Josep Carner té com a principal objectiu implementar rampes, per tal de facilitar l’accés de cadires de rodes i/o cotxes d’infants, i millorar les condicions del paviment per tal de garantir la seguretat dels vehicles que hi circulen. A més s’hi modificarà la senyalització horitzontal amb la finalitat d’actualitzar-les amb els nous trets de la cruïlla.

L’Ajuntament destinarà un pressupost de 12.328’29 € a la millora de l’accessibilitat de la vorera est del carrer de Josep Carner; i de 35.996,58€ a la remodelació de la cruïlla entre els carrer Major i de Josep Carner; i preveu una durada d’aproximadament dos mesos per a cadascuna de les obres.
 

Comentarios
Multimedia Diari