Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Salou mostrarà la seva solidaritat amb el Carnaval Xic’s contra el càncer infantil

La festa tindrà lloc diumenge al pavelló Salou Centre de 17 a 20 hores

Diari de Tarragona

Whatsapp
Foto de la festa de l'any passat a Salou.

Foto de la festa de l'any passat a Salou.

Salou ja té les disfresses preparades pel Carnaval Xic’s d’aquest diumenge al pavelló Salou Centre de 17 a 20 hores.

Es tracta d’una gran festa on s’hi espera que s’apleguin unes sis-centes persones per gaudir d’una bona estona i celebrar el carnaval solidari que la regidoria d'Infància a través del Club Xic's i conjuntament amb l'Associació Oncològica Dr. Amadeu Pelegrí del municipi han muntat per quart any consecutiu.

S’espera que un centenar de nens i nenes participin en el concurs de disfresses en una tarda plena de diversió i bon ambient.

Com a tota festa de carnaval no hi podia faltar el concurs de disfresses, on un any més, els premis a les millors disfresses han estat valorats en 100€, 75€ i 50€, respectivament, i els guanyadors hauran de gastar-los als establiments de Salou.

En el decurs de la festa, i més enllà del concurs de disfresses, els nens i nenes que assisteixin al pavelló també podran gaudir d’animació infantil, zumba kids, i tallers a més d’inflables.

Els dos euros solidaris que costa cada una de les entrades a la festa es destinaran de manera íntegra a la investigació contra el càncer infantil a través d'una donació a l'hospital materno-infantil de Sant Joan de Déu de Barcelona.

La regidora d'Infància, Julia Gómez, i la presidenta de l'Associació Oncològica Murielle Reig, esperen que la vetllada de celebració del carnaval de Salou sigui tot un exit de participació com en els anys anteriors.

Temas

Comentarios

Lea También