Salou mostrarà la seva solidaritat amb el Carnaval Xic’s contra el càncer infantil

La festa tindrà lloc diumenge al pavelló Salou Centre de 17 a 20 hores

09 febrero 2018 12:54 | Actualizado a 10 febrero 2018 11:58
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Salou ja té les disfresses preparades pel Carnaval Xic’s d’aquest diumenge al pavelló Salou Centre de 17 a 20 hores.

Es tracta d’una gran festa on s’hi espera que s’apleguin unes sis-centes persones per gaudir d’una bona estona i celebrar el carnaval solidari que la regidoria d'Infància a través del Club Xic's i conjuntament amb l'Associació Oncològica Dr. Amadeu Pelegrí del municipi han muntat per quart any consecutiu.

S’espera que un centenar de nens i nenes participin en el concurs de disfresses en una tarda plena de diversió i bon ambient.

Com a tota festa de carnaval no hi podia faltar el concurs de disfresses, on un any més, els premis a les millors disfresses han estat valorats en 100€, 75€ i 50€, respectivament, i els guanyadors hauran de gastar-los als establiments de Salou.

En el decurs de la festa, i més enllà del concurs de disfresses, els nens i nenes que assisteixin al pavelló també podran gaudir d’animació infantil, zumba kids, i tallers a més d’inflables.

Els dos euros solidaris que costa cada una de les entrades a la festa es destinaran de manera íntegra a la investigació contra el càncer infantil a través d'una donació a l'hospital materno-infantil de Sant Joan de Déu de Barcelona.

La regidora d'Infància, Julia Gómez, i la presidenta de l'Associació Oncològica Murielle Reig, esperen que la vetllada de celebració del carnaval de Salou sigui tot un exit de participació com en els anys anteriors.

Comentarios
Multimedia Diari