Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Salou ofereix treball a 12 veïns que estiguin a l'atur

Els perfils professionals que es demanden són: els de personal de jardineria i manteniment de la ciutat,  conserge d’instal·lacions, dinamització juvenil i auxiliar de programes i subvencions, entre altres

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: Aj. Salou

FOTO: Aj. Salou

L’Ajuntament de Salou, mitjançant el Servei d’Ocupació Municipal (SOM Salou), engega la cinquena edició del Pla d’Ocupació Local “Jaume I 2020”, per tal de seleccionar 12 persones que cobriran llocs amb perfils professionals de suport a la brigada en tasques de jardineria, neteja i muntatge i instal·lacions; a més d’altres figures, com conserge d’instal·lacions municipals; dinamitzador/a juvenil; auxiliar recepcionista; auxiliar de programes i subvencions; i personal de muntatge i instal·lacions.

Les places que es cobriran s’han dissenyat per satisfer diversos perfils professionals de les persones que viuen a Salou i que es troben en situació d’atur. Així mateix, s’han tingut en compte les característiques pròpies dels programes i projectes a desenvolupar pels diferents departaments de l’Ajuntament. Tot plegat amb la intenció de tenir en consideració diferents sectors de la població i de millorar i reforçar els serveis a la ciutadania i el manteniment de la ciutat.

A partir de demà dimecres, 12 de febrer, es poden presentar les instàncies a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), situada a l’Ajuntament

El col·lectiu de persones que s’incorporarà al mercat de treball durà a terme diferents accions que configuren projectes de manteniment de la ciutat, com: treballs de jardineria; dinamització i realització d'activitats per a joves; atenció al públic; o la realització de tasques de suport a la tramitació de les ajudes destinades a la pobresa energètica, les quals es gestionen des de l’àrea de Benestar, Serveis Socials i Igualtat.

Contractes de fins a 12 mesos

Aquest Pla d’Ocupació Local pretén pal·liar, temporalment, la situació socioeconòmica de les persones contractades per un període de 3, 6 o 12 mesos, en funció del lloc de treball; a més de millorar les seves competències professionals, incrementant, així, les seves possibilitats d’accés al mercat de treball i, també, per desenvolupar projectes d’interès general i social per al municipi. Els treballadors i treballadores també rebran un mòdul formatiu en tècniques de recerca de feina que impartirà el personal del SOM Salou.

El Pla d’Ocupació Local “Jaume I 2020” es finança al 100% amb recursos municipals, com el pla “Torre Vella 2020”, que es va iniciar el mes passat, i que anava dirigit, en aquest cas, a persones amb titulació universitària.

Les persones interessades en participar en la convocatòria hauran de presentar una instància que es facilitarà a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), situada a la planta baixa de l’Ajuntament de Salou, o a la mateixa pàgina web del Consistori; i lliurar-la al registre general, a partir de demà dimecres, dia 12 de febrer, en horari de 8.30 a 14 hores. La data límit per presentar la instància és el dilluns, 2 de març de 2020.

Temas

Comentarios

Lea También