Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Salou posa en marxa el seu pla per traslladar la zona d’oci als afores

Suspèn llicències per un any a tots els locals que la llei els permet tancar més tard de les 3.30 hores per la seva activitat

Jordi Cabré

Whatsapp
Les noves discoteques que es volen obrir a Salou es reubicaran a la zona coneguda com a Sector 04. Foto: dt

Les noves discoteques que es volen obrir a Salou es reubicaran a la zona coneguda com a Sector 04. Foto: dt

L’Ajuntament de Salou té clar que vol allunyar les noves activitats d’oci nocturn del nucli urbà. I per dur a terme aquesta opció va proposar fa uns mesos suspendre per un any les llicències de discoteques i bars musicals. Tot i així, la proposta no acabava de fer el pes i ahir, en sessió plenària, es va sotmetre a votació una revisió més exhaustiva. Els vots de l’equip de govern van ser els únics que hi van votar a favor.

Un cop fet l’estudi més detallat, el regidor de Gestió del Territori, Marc Montagut, va formular una nova proposta a la Comissió Informativa per tal d’iniciar l’expedient de redacció i aprovació de la modificació del POUM. L’objectiu és efectuar una nova regulació de diversos tipus d’activitats de caràcter musical contingudes dintre del terme municipal de Salou.

Aquesta nova proposta difereix de l’anterior en l’ampliació de les activitats musicals afectades per la suspensió, afegint les sales de concert, els cafès teatre, i els cafès concert, a les ja existents com discoteques, sales de ball, sales de festes amb espectacle, i establiments de règim especial. En altres paraules, tots els negocis que poden tancar més enllà de les 3.30 hores.

Mentre duri la suspensió de les llicències d’obres i/o activitats, aquesta afectarà tant a l’obertura de nous locals com a l’ampliació dels mateixos en tot l’àmbit delimitat pel POUM. Per tal de no afectar a les ja existents, se seguiran atorgant els canvis de titularitat que puguin sol·licitar-se, així com les modificacions i/o adequacions dels locals que gaudeixin de llicència.

«No es podran obrir activitats musicals que vagin més enllà de les 3.30 de la matinada, ja que volem prioritzar la qualitat de vida de les zones on més es concentren aquestes activitats», va explicar el regidor. Montagut va afegir que les noves activitats de caràcter musical que es vulguin dur a terme s’ubicaran en el Sector 04.

Nova regulació de tendals 

Al ple també es va aprovar que els canvis de titularitat de negocis, els canvis d’activitat comercial i/o les noves obertures i les petites obres de manteniment, en locals que disposin de tendals, no resten afectats per la suspensió acordada al mes de maig per unificar la imatge de la ciutat.

Temas

Comentarios

Lea También