Más de Costa

Salou premia els millors estudiants que aniran a la universitat

L'Ajuntament destina 10.200 euros per becar el talent d'aquests joves que acaben batxillerat o cicles formatius

Redacció

Whatsapp
Al final de l'acte es va fer la foto de família de tots els alumnes premiats i les autoritats. Foto: Aj. Salou

Al final de l'acte es va fer la foto de família de tots els alumnes premiats i les autoritats. Foto: Aj. Salou

El Teatre Auditori de Salou va ser ahir escenari del lliurament de la 14 edició de les beques universitàries que any rere any du a terme la Regidoria d’Ensenyament. És un acte per reconèixer aquells estudiants de batxillerat i d’últim curs de cicles formatius de Grau Superior que han destacat pel seu rendiment acadèmic i han obtingut bones qualificacions. S’han destinat 10.200 euros a la formació acadèmica dels joves de Salou, dues de les beques patrocinades per Repsol.

L’atorgament d’aquestes beques té com a objectiu donar suport als projectes de formació dels estudiants que la sol·licitin i premiar el bon rendiment acadèmic amb la pretensió de ser un incentiu per a la continuïtat dels seus estudis, tot tenint en compte la situació socioeconòmica familiar.

Pel que fa al lliurament de les dues beques que patrocina Repsol, i que ha lliurat Josep Bertran, com a representant de l’empresa, han estat per a Shuyi Zou i Manelik Duran González, tots dos de l’Institut Jaume I.

Finalment també s’ha lliurat, per part del representant de l’antena del coneixement de la URV i vicerector d’Universitat i Societat, Jordi Tous, un ordinador portàtil HP a l’alumne que va obtenir la millor nota a les PAU: Samuel Alarcón Julian, de l’Escola Elisabeth.

L’alcalde Pere Granados ha volgut felicitar tots els guanyadors i ha destacat com «la formació és la millor eina per la societat i també un repte individual a assolir». Per la seva part, la regidora d’Ensenyament, Julia Gómez, ha expressat el seu agraïment a l’empresa Repsol per la col·laboració amb dues beques en aquesta edició, ha felicitat els premiats i també ha volgut «encoratjar tots els estudiants per tal que aprofitin la formació per millorar com a persones i optar a tenir majors possibilitats».

Temas

  • COSTA

Comentarios

Lea También