Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Salou premia els millors estudiants que aniran a la universitat

L'Ajuntament destina 10.200 euros per becar el talent d'aquests joves que acaben batxillerat o cicles formatius

Redacció

Whatsapp
Al final de l'acte es va fer la foto de família de tots els alumnes premiats i les autoritats. Foto: Aj. Salou

Al final de l'acte es va fer la foto de família de tots els alumnes premiats i les autoritats. Foto: Aj. Salou

El Teatre Auditori de Salou va ser ahir escenari del lliurament de la 14 edició de les beques universitàries que any rere any du a terme la Regidoria d’Ensenyament. És un acte per reconèixer aquells estudiants de batxillerat i d’últim curs de cicles formatius de Grau Superior que han destacat pel seu rendiment acadèmic i han obtingut bones qualificacions. S’han destinat 10.200 euros a la formació acadèmica dels joves de Salou, dues de les beques patrocinades per Repsol.

L’atorgament d’aquestes beques té com a objectiu donar suport als projectes de formació dels estudiants que la sol·licitin i premiar el bon rendiment acadèmic amb la pretensió de ser un incentiu per a la continuïtat dels seus estudis, tot tenint en compte la situació socioeconòmica familiar.

Pel que fa al lliurament de les dues beques que patrocina Repsol, i que ha lliurat Josep Bertran, com a representant de l’empresa, han estat per a Shuyi Zou i Manelik Duran González, tots dos de l’Institut Jaume I.

Finalment també s’ha lliurat, per part del representant de l’antena del coneixement de la URV i vicerector d’Universitat i Societat, Jordi Tous, un ordinador portàtil HP a l’alumne que va obtenir la millor nota a les PAU: Samuel Alarcón Julian, de l’Escola Elisabeth.

L’alcalde Pere Granados ha volgut felicitar tots els guanyadors i ha destacat com «la formació és la millor eina per la societat i també un repte individual a assolir». Per la seva part, la regidora d’Ensenyament, Julia Gómez, ha expressat el seu agraïment a l’empresa Repsol per la col·laboració amb dues beques en aquesta edició, ha felicitat els premiats i també ha volgut «encoratjar tots els estudiants per tal que aprofitin la formació per millorar com a persones i optar a tenir majors possibilitats».

Temas

  • COSTA

Comentarios

Lea También