Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Salou protegeix el seu comerç

La Policia Local incrementa efectius a les zones més concurregudes de la ciutat per aquestes festes.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Els agents vetllen perquè no hi hagi furts ni robatoris a les zones comercials de Salou.

Els agents vetllen perquè no hi hagi furts ni robatoris a les zones comercials de Salou.

Aquest matí, s’ha donat el tret de sortida a una vigilància intensiva per augmentar la seguretat i recordar consells pràctics als comerciants.

Amb l’ànim d’assessorar, informar i estar al costat dels comerciants des de l’àrea de Seguretat Ciutadana, i per tal de garantir el plus de seguretat necessari en aquestes dates, la Policia Local de Salou ha decidit incrementar-ne la vigilància.

Aquesta iniciativa parteix d’un sistema bàsic de proximitat on l’atenció directa i continuada, per part dels agents, afavoreix un marc adequat per l’exercici comercial amb totes les garanties de seguretat, complementat a més amb l’habitual campanya de presència en els horaris de tancament comercial.

Aquestes dues patrulles de proximitat es repartiran entre torns de matí i de tarda, i es reuniran amb els responsables dels establiments donant un recull de consells senzills i pràctics per evitar robatoris i furts, i explicant detalladament les mesures de prevenció de delictes que poden patir relacionats amb targetes de crèdit o bitllets falsos.

El regidor de Seguretat Ciutadana, David González, acompanyat de la regidora de Comerç Martina Fourrier i del cap de la Policia Local, José Luís Gargallo, explicava que “el comerç mereix una especial atenció per part nostra, més especialment en aquestes dates on tenim tant a prop la campanya de Nadal i Reis amb el valor afegit que suposa el garantir la seva seguretat i la dels seus clients com a consumidors”.

El dispositiu de seguretat de la Policia Local s’acompanya amb el lliurament del calendari de l’any vinent que edita la policia local; i una adhesiu amb els telèfons de contacte de la comissaria i d’emergències, a més d’una sèrie de recomanacions als comerciants que ara, en aquestes dates nadalenques es recorden amb la finalitat d’evitar petis delictes i furts:

  • No acumular diners en efectiu a les caixes registradores i buidar-les sovint.
  • Evitar portar grans quantitats de diners a les entitats bancàries i fer-lo gradualment, sense esperar-se al tancament del comerç.
  • Comprovar sempre les mesures de seguretat dels bitllets d’euro.
  • Limitar les vies d’accés a l’establiment per facilitar el control i dificultar la fugida en cas de robatori.
  • Advertir amb rètols que es pot demanar als clients que ensenyin les seves bosses, motxilles.
  • Instal·lar xips de seguretat en els productes.
  • Recordar que les targetes de crèdit són personals i intransferibles.
  • Ser rigorós a l’hora de comprovar les dades del titular de la targeta.
  • Davant qualsevol irregularitat, sospita o moviment estrany, no entrar en discussions i avisar amb discreció a la Policia.

Com a novetat d’aquest any, recordar que el telèfon de la Policia Local passa a ser gratuït per als ciutadans que vulguin contactar-hi, sent aquest el 900 309 212.

Per la seva part, la regidora de Comerç, Martina Fourrier, destacava que “aquestes campanyes són molt importants pels establiments que es veuen recolzats, protegits i això és el que busquem; perquè dóna una imatge de seguretat i de proximitat”.

Temas

Comentarios

Lea También