Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Salou rebutja el nou paquet turístic que ofereix "sexe" i "alcohol" a joves estrangers a la Costa Daurada

L'Ajuntament farà un requeriment a la promotora del 'Karibean Spring Break' perquè deixi de fer ús del nom de la població

ACN

Whatsapp
Imagen del anterior festival celebrado en Barcelona, colgada en la web corporativa de Karibean Spring Break

Imagen del anterior festival celebrado en Barcelona, colgada en la web corporativa de Karibean Spring Break

Un nou paquet turístic sota el nom de 'Karibean Spring Break' ha tornat a encendre les alarmes a la Costa Daurada, després d'anys de polèmiques per la celebració del Saloufest. Aquest nou festival ofereix "sexe" i "alcohol" a través d'una sèrie de vídeos publicats a una web on els joves estrangers poden contractar aquesta oferta que consta de quatre dies i tres nits, i que es farà entre el 4 i el 8 de maig a Salou (Tarragonès). L'Ajuntament de Salou, a través del Patronat de Turisme, ja ha rebutjat "enèrgicament" aquest nou paquet turístic, i ha anunciat que farà un requeriment a l'empresa pel cessament immediat en l'ús del nom del municipi. El director gerent del Patronat de Turisme, Juan Carlos Capilla, ha assegurat que estan en contra d'aquesta oferta perquè "ataca frontalment" l'estratègia de promoció com a primera destinació d'oferta familiar i esportiva.

El 'Karibean Spring Break' és un producte turístic privat que es promociona entre els estudiants estrangers, principalment francesos, com un espai on "posar a prova l'atractiu sexual". Després que l'any passat se celebrés a Barcelona, enguany la destinació escollida ha estat Salou. L'Ajuntament, alertat pels mitjans de comunicació, ha lamentat aquests tipus de paquets turístics que, asseguren, perjudica la maca Salou. "El municipi vol allunyar-se de la mala imatge que suposa la comercialització d'aquest tipus d'ofertes puntuals que xoquen amb el model turístic de Salou pel qual passen més de dos milions de visitants", ha manifestat Capilla. 

El director gerent del Patronat de Turisme és conscient que no està al seu abast el fet que se celebrin aquest tipus de festivals però sí que ha demanat a una part de l'empresariat de l'allotjament que deixin de comercialitzar-lo. De fet, l'Associació hotelera Salou, Cambrils, la Pineda, i la Federació d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT) estan al costat de l'Ajuntament i el Patronat.

El que sí que es farà és un requeriment a l'empresa promotora per tal que cessi en l'ús de la marca Salou relacionat amb una "comercialització tant agressiva".

Temas

  • COSTA

Comentarios

Lea También