Salou tanca l’any 2017 amb bones xifres turístiques

Les pernoctacions s’han incrementat en un 6% respecte l’any 2016, amb la consolidació dels vuit milions

27 enero 2018 13:03 | Actualizado a 30 enero 2018 13:08
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Capital de la Costa Daurada ha tancat l’any 2017 amb un conjunt de dades que mantenen, i en alguns casos incrementen, els nivells de satisfacció, mercats, allotjament i productes turístics.

El nivell d’ocupació ha estat lleugerament superior respecte l’any passat. A més, les pernoctacions han aconseguit un increment del 6% respecte el 2016, suposant la consolidació de 8 milions de pernoctacions i 2 milions de visitants.

Cal destacar també el increment molt considerable, ja que es multipliquen per deu, del lloguer d’apartaments turístics per part dels turistes del Regne Unit a través de plataformes d’economia col·laborativa, un fenomen conegut com a p2p.

Pel que fa a la informació que el Patronat de Turisme extreu de les mencions sobre la destinació a través de la plataforma digital que gestiona, cal destacar que s’ha produït un increment del 10% en el volum de mencions rellevants des de l’any passat, arribant a la xifra de 82.630, a la vegada que es mantenen els nivells de satisfacció de producte, seguretat i clima amb unes dades similars a l’any anterior. També ha augmentat el nivell de satisfacció tant de la planta hotelera com no hotelera de 3 estrelles.

A més, ha crescut l’interès pels productes Familiar, Actiu i Gastronòmic, mentre que ha baixat el d’oci nocturn, i Port Aventura ha aconseguit seguir liderant de manera estable la seva primera posició en quant a número de mencions, encara que també cal destacar l’increment de l’interès per Ferrariland.

Durant aquest 2017, el portal visitsalou.eu ha patit una profunda renovació, un fet que, sumat a la progressió de tot l’any, ha aconseguit superar les dades de 2016. Així, la pàgina web del Patronat de Turisme ha registrat un increment del 2,53% de les visites.

Pel que fa a la ubicació física dels visitants, cal destacar la pujada de la gran majoria de mercats estrangers, com és el cas de França, Gran Bretanya o Bèlgica. Per altra banda, el blog de VisitSalou també ha experimentat un creixement amb un 85’5% d’usuaris nous i un 60% d’usuaris entre 18 i 34 anys.

Comentarios
Multimedia Diari