Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Salou tanca l’any 2017 amb bones xifres turístiques

Les pernoctacions s’han incrementat en un 6% respecte l’any 2016, amb la consolidació dels vuit milions

Diari de Tarragona

Whatsapp
Les xifres turístiques de Salou avalen el sobrenom de capital de la Costa Daurada.

Les xifres turístiques de Salou avalen el sobrenom de capital de la Costa Daurada.

La Capital de la Costa Daurada ha tancat l’any 2017 amb un conjunt de dades que mantenen, i en alguns casos incrementen, els nivells de satisfacció, mercats, allotjament i productes turístics.

El nivell d’ocupació ha estat lleugerament superior respecte l’any passat. A més, les pernoctacions han aconseguit un increment del 6% respecte el 2016, suposant la consolidació de 8 milions de pernoctacions i 2 milions de visitants.

Cal destacar també el increment molt considerable, ja que es multipliquen per deu, del lloguer d’apartaments turístics per part dels turistes del Regne Unit a través de plataformes d’economia col·laborativa, un fenomen conegut com a p2p.

Seu del Patronat de Turisme de Salou, al passeig Jaume I.

Pel que fa a la informació que el Patronat de Turisme extreu de les mencions sobre la destinació a través de la plataforma digital que gestiona, cal destacar que s’ha produït un increment del 10% en el volum de mencions rellevants des de l’any passat, arribant a la xifra de 82.630, a la vegada que es mantenen els nivells de satisfacció de producte, seguretat i clima amb unes dades similars a l’any anterior. També ha augmentat el nivell de satisfacció tant de la planta hotelera com no hotelera de 3 estrelles.

A més, ha crescut l’interès pels productes Familiar, Actiu i Gastronòmic, mentre que ha baixat el d’oci nocturn, i Port Aventura ha aconseguit seguir liderant de manera estable la seva primera posició en quant a número de mencions, encara que també cal destacar l’increment de l’interès per Ferrariland.

Durant aquest 2017, el portal visitsalou.eu ha patit una profunda renovació, un fet que, sumat a la progressió de tot l’any, ha aconseguit superar les dades de 2016. Així, la pàgina web del Patronat de Turisme ha registrat un increment del 2,53% de les visites.

Pel que fa a la ubicació física dels visitants, cal destacar la pujada de la gran majoria de mercats estrangers, com és el cas de França, Gran Bretanya o Bèlgica. Per altra banda, el blog de VisitSalou també ha experimentat un creixement amb un 85’5% d’usuaris nous i un 60% d’usuaris entre 18 i 34 anys.

Temas

Comentarios

Lea También