S’amplia el termini per sol·licitar ajuts per la rehabilitació de naus del Polígon Belianes Est de Cambrils

L’objectiu de les subvencions, amb una dotació pressupostària de 150.000 euros, és adequar les construccions a  la normativa vigent contra incendi

27 septiembre 2021 20:00 | Actualizado a 01 octubre 2021 12:12
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’Ajuntament de Cambrils ha ampliat el termini per sol·licitar ajuts per les obres de rehabilitació de les naus del Polígon Belianes-Est fins el 17 d’octubre. Així doncs, les persones empresàries o propietàries de les naus que encara no ho hagin fet tenen temps fins aquesta data per presentar el formulari i els documents preceptius.  

El Departament d’Activitats informa que es tracta d’un tràmit ràpid, ja que abans del 17 d’octubre només cal presentar la sol·licitud acompanyada del full de transferència bancària i la declaració responsable. Els justificant i factures es poden presentar amb posterioritat. 

Per obtenir més informació, les persones interessades es poden dirigir al Departament d’Activitats trucant al telèfon 977 79 45 59 o al 977 79 45 79 (ext 3041)  o enviant un correu electrònic a activitats@cambrils.cat. Pel que fa als dubtes relacionats amb la tramitació electrònica, l’Ajuntament de Cambrils ofereix el servei de suport OAC 360 a través del telèfon 977 900 354 disponible de disponible de dilluns a divendres en horari ininterromput de 8 a 20 hores.  

L’objectiu de les subvencions amb una dotació pressupostària de 150.000 euros, és assolir el compliment dels requisits de protecció passiva contra incendis de totes les naus, seguint el programa de regularització de les activitats existents aprovat el 2014.  

Els ajuts són de fins a 1.800 euros per la protecció de franges tallafocs, 2.225 euros per la ignifugació d’estructures i 800 euros per adequar les lluernes de les cobertes. Poden ser beneficiàries de les subvencions les persones físiques o jurídiques, propietàries de les edificacions i/o les persones titulars de les activitats, sempre que acreditin haver-les de costejar o haver-les costejat. Les bases es poden consultar en aquest enllaç. 

Comentarios
Multimedia Diari