Sant Silvestre solidària a l’Hospitalet de l’Infant

La competició, prevista per al 24 de desembre, serà en benefici de la Lliga contra el Càncer.

20 diciembre 2017 10:18 | Actualizado a 20 diciembre 2017 10:22
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La VI Cursa de Sant Silvestre de l’Hospitalet de l’Infant, organitzada per l’Àrea d’Esports de l'Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet, tindrà lloc el 24 desembre, a partir de les 11 h. Les persones interessades a participar-hi ja s’hi poden apuntar.

Enguany, com a novetat, la inscripció costa 1 euro per participant. I és que amb el conveni signat el passat 12 de juny, l’Àrea d’Esports es va comprometre a recaptar aquesta quantitat a favor de la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre; i aquesta entitat es va comprometre a destinar tots els diners aplegats en la Cursa a la millora del malalt oncològic i a realitzar activitats de prevenció del càncer, tal com ha recordat la regidora d’Esports, Cristina Borràs.

En aquesta competició hi poden participar totes les categories. El recorregut serà de 4.000 m (dues voltes a un circuit de 2.000 metres) i tindrà el seu punt de sortida i d’arribada a la Plaça Berenguer d’Entença, on hi ha la façana de l’hospital gòtic.

Hi haurà trofeus per als 5 primers classificats, així com també per al primer atleta local, tant de la categoria femenina com masculina. A més, tots els participants rebran un obsequi. El lliurament dels guardons és previst a les 12 hores, a la mateixa Plaça.

Els que vulguin prendre part en aquesta cursa solidària poden apuntar-s’hi amb antelació, a través del web www.tretzesports.org, en què es pot consultar tota la informació; o el mateix dia de la prova (una hora abans de l’inici de la competició), a la Plaça Berenguer d’Entença.

Comentarios
Multimedia Diari