S'avaria el tren i han d'anar a peu fins a una carretera a buscar un autobús

S'ha hagut d'interrompre la circulació entre Vandellós i l'Ametlla

19 mayo 2017 20:07 | Actualizado a 21 mayo 2017 21:36
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Una avaria en un tren poc després de les sis de la tarda ha obligat a interrompre la circulació en els dos sentits de la marxa a les línies R15 i RT2 entre Vandellós (Baix Camp) i l'Ametlla de Mar (Baix Ebre). L'avaria ha tingut lloc concretament entre l'Ametlla i Bifurcació Calafat i, segons Adif, s'ha originat per una incidència tècnica al sistema d'electrificació entre el pantògraf del tren i la catenària. Adif treballa per restablir la circulació almenys per una de les vies. El tren avariat transportava 110 viatgers i ha quedat aturat en una zona d'accés difícil, per la qual cosa s'ha sol·licitat ajuda a Protecció Civil per evacuar-los. Protecció Civil ha activat el pla d'emergències Ferrocat.

Des de Renfe s'ha explicat que els passatgers hauran d'anar a peu fins a una carretera pròxima i que allà reprendran el viatge en autobús. Cinc dotacions dels Bombers i efectius dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Local col·laboren en les tasques d'evacuació.

Pel que fa a la resta del servei, Renfe ha establert un servei alternatiu per carretera entre L'Ametlla i L'Hospitalet de L'Infant, i indica que hi ha retards superiors als 60 minuts.

Comentarios
Multimedia Diari