Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Save the Children lliura a l’Institut Roda de Berà la distinció de “centre solidari”

Els alumnes han rebut un diploma per la seva participació a la cursa "Quilòmetres de solidaritat" de la qual van recaptar 1.200 euros

Diari de Tarragona

Whatsapp

El casal cultural Les Monges ha acollit la celebració d’una xerrada a càrrec de l’ONG Save the Children i el lliurament de diplomes a una setantena d’alumnes de primer a quart d’ESO de l’Institut Roda de Berà, per la seva participació a la cursa “Quilòmetres de solidaritat”.

La iniciativa solidària, la qual va tenir lloc el passat 22 de desembre, els va permetre recaptar 1.200 euros que van ser destinats a l’organització no governamental.

Els joves participants havien de buscar un o més patrocinadors, particulars o empreses del municipi, que es van comprometre a donar una xifra acordada per cada volta que l’alumne fes a un circuit urbà prèviament dissenyat per a l’ocasió.

La iniciativa permet treballar amb els joves la defensa i la promoció dels drets de la infància tant dins com fora de l’aula, mitjançant activitats lúdiques i didàctiques i així conèixer de més a prop la situació que milions de nens i nenes de països més desfavorits viuen a diari.

La regidora d’Ensenyament, Cèlia Treserres, els ha volgut acompanyar i s’ha mostrat molt orgullosa de la solidaritat mostrada pels joves rodencs.

Temas

Comentarios

Lea También