Save the Children lliura a l’Institut Roda de Berà la distinció de “centre solidari”

Els alumnes han rebut un diploma per la seva participació a la cursa "Quilòmetres de solidaritat" de la qual van recaptar 1.200 euros

20 marzo 2018 12:55 | Actualizado a 21 marzo 2018 18:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El casal cultural Les Monges ha acollit la celebració d’una xerrada a càrrec de l’ONG Save the Children i el lliurament de diplomes a una setantena d’alumnes de primer a quart d’ESO de l’Institut Roda de Berà, per la seva participació a la cursa “Quilòmetres de solidaritat”.

La iniciativa solidària, la qual va tenir lloc el passat 22 de desembre, els va permetre recaptar 1.200 euros que van ser destinats a l’organització no governamental.

Els joves participants havien de buscar un o més patrocinadors, particulars o empreses del municipi, que es van comprometre a donar una xifra acordada per cada volta que l’alumne fes a un circuit urbà prèviament dissenyat per a l’ocasió.

La iniciativa permet treballar amb els joves la defensa i la promoció dels drets de la infància tant dins com fora de l’aula, mitjançant activitats lúdiques i didàctiques i així conèixer de més a prop la situació que milions de nens i nenes de països més desfavorits viuen a diari.

La regidora d’Ensenyament, Cèlia Treserres, els ha volgut acompanyar i s’ha mostrat molt orgullosa de la solidaritat mostrada pels joves rodencs.

Comentarios
Multimedia Diari