S'empotra contra la tanca de Clariant de Vila-seca

El Chevrolet Kalos ha sortit del carril després de fregar un altre cotxe i ha acabat dins els terrenys de l'empresa química.

25 octubre 2017 12:09 | Actualizado a 25 octubre 2017 18:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un accident de trànsit a primera hora d'aquest matí de dimecres al terme de Vila-seca ha acabat amb un turisme trencant la tanca metàl·lica perimetral de l'empresa Clariant.

El seu conductor, veí de Reus, ha pogut sortir pel seu propi peu del turisme de la marca Chevrolet Kalos i sense cap ferida aparent. De fet, no ha necessitat assistència mèdica. Només té danys materials el turisme que conduïa a l'impactar amb el voral i seguidament amb la xarxa metà·lica, que ha traspassat.

L'accident de trànsit també hi havia implicat un segon vehicle, un Opel Astra, que ha quedat dins els carrils d'aquesta carretera que transcorre paral·lela al Raval del Mar entre Vila-seca i la Pineda.

Tot i que els motius de l'accident de trànsit no s'han donat a conèixer, sembla que els dos cotxes haurien passat un molt aprop de l'altre i s'haurien fregat, provocant la pèrdua de control i la sortida de via d'un d'ells.

La Policia Local de Vila-seca ha rebut l'avís de l'accident, que s'havia produït al vial dels Prats a l'alçada de l'ermita de la Pineda. Bombers han activat dotacions, però han fet marxa enrera perquè no calia la seva presència. 

Sí que hi ha anat una ambulància del SEM, ja que el conductor de l'Opel Astra, veí de Vila-seca, es queixava de la fuetada a les cervicals. Fonts sanitàries han confirmat que el pacient ha estat traslladat en estat lleu a l'hospital de Santa Tecla de Tarragona.

Comentarios
Multimedia Diari